Sider

fredag den 13. september 2024

Strømpehjælp...

 

Her går det over stok og sten.  Semesterstart er altid hektisk, og i år falder det sammen med forskningnsøgning til forskningsrådet og færdiggørelse af ny studieordning for kandidatuddannelse.  Men hey, det lysner...

Jeg er i Oslo lige nu, men da jeg var hjemme sidst, havde Betina og jeg en eftermiddag med strik, snak, kølig hvidvin og masser af vand, da der var så varmt, at vi næsten ikke kunne strikke.

Jeg var sat i stævne som strømpestrikkeekspert -- som om!

Betina var gået i gang med at strikke strømper, men havde problemer med hælrundingen. 
Jeg fandt opskriften fra Lene frem, og startede op på en strømpe med kort skaft, så jeg kunne nå at strikke hælen inden vi skulle mødes, sådan at jeg var bare nogenlunde kvalificeret til at hjælpe.

Husker du de strømper jeg strikkede de lyserøde, de lyserøde med glimmer og de blå?
Betina fik en strømpe med hjem til at kigge efter, sådan at det er nemme at forstå hvad man strikker.  Det er helt efter bogen, for sådan gjorde Lene også med mig.  Jeg havde længe en strikket strømpe af Lenes til låns.

De seneste par strømper jeg har strikket er for et par år siden, hvor jeg af Lene fik garn og strikkeopskrift til PetitKnits ankelstrømper med flæsekant.  Så det er faktisk lidt hyggeligt at strikke strømper igen. 

Betina og jeg skal også mødes i dag efter arbejde.  På FaceTime!  Betina er allerede i gang med næste par strømper, og jeg strikker Nova scarf (igen, ja jeg ved).

/Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar