mandag den 20. november 2023

Pøj-pøj Bech-Bruun, lad mig tippe om Murano-lysekrone med mussel-blomster i Rom...

Måske du har læst i dagens nyheder, at Advokatfirmaet Bech-Bruun har tabt en sag til det danske skattevæsen, og derfor skal betale en kæmpe bøde på 400 millioner kroner?

Det er selvfølgelig ikke så godt for Bech-Bruun, at de har tabt.  Firmaet er også meget overrasket over udfaldet af dagens dom, og lader i øvrigt ikke til at synes, at det er problematisk at de har hjulpet en tysk bank med at malke det danske skattesystem for mere end en milliard kroner. 

Siden det ikke er så godt for Bech-Bruun med dagens dom, så må vi der kan træde til og hjælpe. 

Jeg kan jo takke Bech-Bruun for høje "seertal" på bloggen, så jeg skylder ligesom at give lidt igen.

Flere Bech-Bruun-medarbejdere har bidraget til høje besøgstal ved minutiøst at gennemtrævle bloggen, og sørge for at billeder med strandsten og fingerringe af krympeplast med tegnede musselmalede blomster blev taget af bloggen.  Fordi de mistænkte, at jeg lavede penge på det.  Som om.  Det her er jo en krea-blog, og ikke en pengemaskine.

Nu ikke et ord om strikkede vanter, halstørklæder, broderede duge, hamaperleophæng, pyntede kager, køkkener, kommoder, toiletter, skamler, bakker, fuglehuse, postkasser, private biler og sågar bil til erhverv, som pyntes med musselmalede blomster -- tilsyneladende uden at få Bech-Bruun på nakken, som jeg gjorde. 

Det gode er, at nogle af medarbejderne må være blevet hængende som faste læsere, for besøgstallene er forblevet jævnt høje siden, og det er jeg glad for.  For her hos mig er alle med et kreativt hjerte velkommen.

Nu til hjælpen til Bech-Bruun: just hjemkommet fra den årlige ferie i Rom, kan jeg tippe om, at på Corso del Rinascimento lige ved Piazza Navona, er der i den smukke Natolli Murano-glas-forretning en imponerende lysekrone med mussel-blomster til salg. 

/Bella

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...