fredag den 9. august 2013

Armbånd med glasperler...

 
Jeg har lavet et par armbånd med glasperler på elastiksnor. 
Så bliver det ikke mere enkelt :-)

 

Der røg også lige et par perler i et par creoler – så bliver det virkelig ikke mere enkelt! :-)

 
 
Perlerne er købt hos ANKU på Frederiksberg (Kbh.).   En 80 cm. lang nylonsnor med skønne glasperler til kr. 40,-.   Du finder Anettes butik på Godthåbsvej 128, 2000 Frederiksberg.   Eller på nettet.   Den fysiske butik har åbent tirsdag-torsdag: 11-17.30 – eller efter aftale (find mail/telefonnr. på hjemmesiden). 

Hvis du laver smykker, er den fysiske butik et besøg værd, så gør dig selv den ulejlighed.   Men vær forberedt på at blive fristet :-)

 
Man kan næsten komme til at køre forbi butikken, men lad være med det, for den er et besøg værd, og Anette giver rigtig god betjening. 

Her finder du en hel endevæg med et meget stort udvalg af halvædlestene, et meget velassorteret hjørne med ferskvandsperler, et stort udvalg af smykkelåse, perlestave, øreringe og al den slags.   Du kan købe alt muligt her: lynlåsposer i god kraftig kvalitet, smykkeposer, knyttesnor, perlesilketråd i mange farver, hårbøjler og -spænder…og meget, meget mere.   Kig forbi, og søg for at have god tid, for der er rigtig meget at blive fristet af på relativ begrænset plads. 

Jeg har handlet hos Anette flere gange, og kan varmt anbefale butikken! Glæd dig!

Kh.
Bella.

DIY – materialer: glasperler, elastiksnor, saks og creoler.

Ps. Det her er ikke et sponsoreret indlæg, men en oprigtig anbefaling :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...