mandag den 14. november 2016

Babytæppe i dåbsgave...


I går blev Josefine døbt, og hun fik babytæppet i dåbsgave.  Det har været klar længe, for er der noget jeg hygger med, så er det babytæpper :-)

Denne gang har jeg hæklet efter Karen Klarbæks mønster med v-masker, hvor jeg dog har hæklet kanten bestående af tre rækker fastmasker.  Jeg har hæklet på nål 3, men slået op på nål 6! 
Tæppet målet 82 x 61,5 cm


Jeg havde oprindelig forestillet mig, at kanten skulle være den koralfarvede, som også er gennemgående i selve tæppet, men pludselig løb jeg tør for garn, og garnet var fra Garnudsalgs restlagersalg, da de skiftede Cottonwool-garnet.  Men det er nu blevet meget sødt med den orange kant, måske endda endnu bedre :-)


/Bella

12 kommentarer:

 1. Super flot tæppe😊 Og det bragte glæde hos forældrene😘 Hvilket perlekæden også gjorde😘

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Louise -- det er jeg glad for :-)

   Slet
 2. Så fine farver. Jeg kan godt lide den orange kant. Tillykke til det lille dåbsbarn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin! Ja, den orange kant gør noget godt :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, Susanne! :-). Det er også størrelsen der gør, at det bliver fint. Det er på en eller anden måde bare meget nemmere, når det ikke er så stort :-)

   Slet
 4. Skønt tæppe. Det kan varme og glæde længe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja, det er også mit håb :-)

   Slet
 5. Endnu et flot tæppe fra dig og endnu et flot mønstre fra Karen K! Gæt så hvad jeg tænker... Ledtråd; Granny Stripes... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malin! Ja, babytæpper er min niche :-). Og du har ret, det minder om granny stribes, men er ikke helt det samme mønster. Til gengæld så jeg i dag et mønster på et sødt halstørklæde i granny stribe, som jeg er nødt til at prøve af -- alle garnresterne skal jo bruges :-)

   Slet
  2. Næ, det var ikke det jeg tænkte på :-). Jeg tænkte på mit eget tæppe, som STADIG ikke er færdigt. Tænk på alle de tæpper du har lavet i mellemtiden... Det halstørklæde vil jeg gerne høre mere om, måske endda se et billede af?

   Slet
  3. Åh ja, selvfølgelig. Men du skal ikke stresse over dit tæppe, blot nyde at du har et projekt at kunne gå til, når du har tid og lyst :-) Halstørklædet er ret sødt, og måske det bliver i dag, at jeg kan komme i gang med det :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...