torsdag den 25. april 2019

Sjalet...


Tiden flyver!  
Gad vide, hvor den flyver hen?

Hvor om alting er, jeg er blevet færdigt med sjalet, og har også bevæget mig et par teoretiske lektioner videre i strikkeskolen.  


Og det er meget godt, for jeg kedede mig med at strikke sjalet.  Så meget, at jeg begyndte at fundere over om det her strikkeri overhovedet er noget for mig, for jeg drømmer jo om at kunne strikke bluser og den slags, men, hvis jeg keder mig ved større arbejder, så er det en smule problematisk.

Jeg tror nu også, at det handlede om garnet.  Måske jeg drømte om et andet lettere udtryk?  Hvem ved?  Jeg ved det knapt nok selv.  

Men noget ved jeg da, f.eks. at sjalet vejer 229 g.   Det måler 190 cm på den lange side (grundlinjen), og de ligebenede sider måler 140 cm.

Det forlyder via strikkelærerinden at flere strikkeskoleelever har strikket op til flere udgaver af sjalet.  Det forventer jeg ikke, at jeg kommer til :-)

Men jeg var da disciplineret nok til, at strikke det færdigt :-)

/Bella

9 kommentarer:

 1. Sikke et stort arbejde! Det er blevet meget smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :-) Ja, det er blevet fint, og efter vask super blødt :-) (Men stadig kedeligt at strikke :-)).

   Slet
 2. Jeg synes, det er vildt imponerende, at du overhovedet blev færdig med ét!! Jeg har kun strikket og hæklet ganske få sjaler, fordi det er så pokkers lange "omgange" til sidst - det føles jo som om, man overhovedet ikke kommer videre ;-) Bluser/trøjer er noget helt andet. Glæder mig til at se, hvad du kaster dig over som det næste. (Iøvrigt flot strikket af en nybegynder i et garn, der ser ud til at afsløre alle evt. fejl!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey, Henriette! Hvor er du god! :-) Du hepper på mig og giver mig pep-talk, måske du aner hvor meget jeg har brug for at blive motiveret? Mange, mange tak!

   Slet
 3. Måske det hæmmer sammen med hvor meget du ønskede det færdige produkt? Du er i hvert fald motiverende for mig, hvis jeg strikker noget jeg glæder mig til at bruge/give som gave :). Måske du skal strikke noget hvor der slet mere - (et let) hulmønster, rib, struktur (ex. perlestrik)? Så føles pindene ikke så lange. Ellers er det jo altid mulighed for at strikke på megatykke pinde, så bliver man hurtigt færdig :D det er blevet fint sjalet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hænger sammen, ikke hæmmer ;)

   Slet
  2. Tak! :-) Ja, jeg nyder som regel også, når det er noget jeg glæder mig til at give. Mht. tykkere pinde, så er jeg så klar til dem :-)

   Slet
 4. Fint sjal. Godt du blev færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! :-) Ja, godt jeg blev færdig, for det holdt hårdt :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...