fredag den 16. december 2016

Bella på tur...


Jeg har været væk hjemmefra det meste af ugen.  For den sidste tjenesterejse i år skulle lige klemmes ind i en i forvejen travl måned.  Men sikke et eventyrligt sted jeg har været -- jeg har nemlig været på Thorskogs Slott i Sverige.

Her blev der julet efter alle kunstens regler -- kig med på lidt billedspam nedenfor:


Jeg havde aldrig før set gran i lysekronerne og hængende amaryllis pakket ind i mos!
 

God weekend!

/Bella

8 kommentarer:

 1. Du kommer da noget rundt😀
  Men så er det da godt, at du kan suge noget julestemning til dig🎅🏻

  SvarSlet
  Svar
  1. I perioder kommer jeg næsten for meget rundt, synes jeg :-) Men af og til er det mere spændende steder, og dem vil jeg gerne dele, og denne gang var jeg ekstra heldig, fordi der blev julet igennem :-)

   Slet
 2. Hvor er der fint. Hvad er det du laver, siden du er så heldig at rejse så meget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var ualmindeligt fint! :-) Jeg er professor, og har mange rejser indlands og udlands i relation til forskning, det kan være i forbindelse med konferencedeltagelse, afholdelse af ph.d.-kurser for ph.d.-studerende, forskningsophold ved andre universiteter o. lign. Den aktuelle tur samlede inderkredsen af et forskningsnetværk jeg er med i (faktisk det samme netværk som var i Visby, hvor vi dog var mange flere). Denne gang skulle vi skrive den afsluttende rapport for de fondsmidler vi har haft til at sikre mobilitet, og vi skulle redegøre for og dokumentere forskningsresultater og -initiativer. Og det gjorde vi i disse charmerende rammer :-)

   Slet
  2. Ahhh derfor ;)
   Jeg har også rejst en del i år med mit arbejde i Forsvaret. Man får nogle gode venskaber og får en masse oplevelser ;)

   Slet
  3. Ja, derfor :-)
   Jeg følger også dig på dine rejser, og du har ret det giver gode oplevelser og venskaber :-)

   Slet
 3. Smukke dekorationer i smukke omgivelser. Så heldig du er at kunne få inspiration samtidig med at du passer dit arbejde. :-) De pyntede lysekroner er godt nok fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger dig, lysekronerne var særligt fine, og et overraskende indslag for mig :-) Juleoppyntningen var virkelig gennemført, og julestemningen, som jeg ellers har haft lidt svært ved at finde i år, den sneg sig ind på mig :-) På denne rejse var jeg særlig heldig, og derfor var den værd at nævne. Så er der også alle de gange hvor møderne afholdes i diverse lufthavnes konferencefaciliteter eller i nedslidte lokaler på universiteter rundt om i verden. Men ind imellem støder man på sådan en perle, som her :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...