lørdag den 31. december 2016

Godt nytår!


Julen gik med sygdom (hvor det værste nu er overstået), skønt samvær med familien og al for meget god mad og vin :-)  

Julen gik også med arbejde mellem jul og nytår og en al for presserende deadline, hvor jeg gør, hvad jeg kan, selv denne formiddag på årets sidste dag.  

Men nu slutter arbejdet for i dag, for nytåret skal fejres! :-)

GODT NYTÅR!


Kh. Bella

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak, og i lige måde :-) Må 2017 blive skønt og kreativt :-)

   Slet
 2. Kære Bella, øv for at være syg i julen! Det lyder dog til at du er klar til at fejre nytår og til at komme sund og rask ind i 2017. Jeg har først nu fået adgang til computer på rejsen og vil derfor benytte lejligheden til at ønske dig et rigtig godt nytår. Jeg ser frem til at høre mere fra dig i det kommende år. Jeg kan se, du har lavet designet om på din side siden jeg sidst besøgte dig, det er blevet rigtig flot - tillykke med det. Knus Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Malin, tak for din hilsen. Nu er der kun en genstridig hoste tilbage, og det er jo ikke at regne for noget :-) Næ, så er det straks meget mere interessant med din og familiens udvide juleferie under varme himmelstrøg...jeg smutter lige over til dig, for at lade dig vide, at jeg stadig læser med :-)
   Og tak! Ja, designet på bloggen skulle lige peppes op :-)

   Slet
 3. Kære Bella.
  Jeg ønsker dig det dejligste nytår. Jeg håber du lige kan nå at få et par dage eller tre uden sygdom og arbejde. Tusind tak for alle dine kommentarer på min side. Knus fra Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karin! 1000 tak :-) På trods af sygdom var julen god og vi kom godt ind i det nye år. Selv tak for mange berigende kommentarer :-) Jeg håber at 2017 bliver godt for os begge! Knus, Bella

   Slet
 4. Også et rigtig godt nytår til dig. Jeg håber du er helt færdig med sygdom og at du får lidt mindre travlt på arbejde. Alt det bedste i 2017 til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak, og i lige måde, Henriette! Jeg ønsker også dig alt det bedste. Jeg håber, at 2017 bliver året, hvor dine drømme kan leves ud :-) Held og lykke -- og god energi til dig fra mig!

   Slet
 5. Svar
  1. Happy New Year, Simone!
   I better pup over at your blog to welcome you into 2017 :-)

   Slet
 6. Rigtig meget godt nytår til dig. Må sygdom og alt for meget arbejde da holde sig væk fra 2017;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ønsker jeg også for dig -- et vidunderligt 2017 med plads til kreativitet og balance i livet (det ønsker jeg mig i hvert fald :-))

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...