fredag den 3. november 2017

GW-øreringe og status på GW'erne...


Da jeg mødtes med Karin på kreative dage-messen, forærede hun mig et par øreringe, hun har lavet i krympeplast.  Pointen er, at hun har lavet dem efter et blad fra min GW'er, som jeg sendte til hende -- tilbage i juli 2016.  

Det blev jeg meget rørt over.  Det var en meget fin gestus.  Tak, Karin!

Karin fik i øvrigt meget kreativitet ud af bladet, som hun dels fotograferede og dels brugte bladmotivet til en uro, øreringe og kort


I søndags var det samtidig tid til at vores GW'er skulle ind fra terrassen.  De overlevede stormen Ingolf, og har i det hele taget overlevet denne sommer på forbilledlig vis ved at have stået hele sommeren på den overdækkede terrasse.  Det var ellers kun en midlertidig placering for at skåne dem fra et skybrud, men med Oslo på sommerens program, endte det med at blive en mere permanent placering i år.


Og der kunne de godt lide at stå :-)  De har ikke mistet et eneste blad, og er derfor ret store nu, hvor de kommer ind for vinteren.  Prøv at se dem, da de kom ind i november sidste år.

Gad vide om de vokser amok igen i år? :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet store og flotte - det var måske slet ikke så tosset et sted, de har stået?!
  Jeg fik slet ikke spurgt dig, om al bureaukratiet er ved at være på plads i Oslo?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er bestemt ikke et tosset sted, bortset fra at de fylder så meget, at vi dårligt også kan være der :-)

   Nej, nej, Susanne, jeg har jo kun været i Oslo i 3 måneder :-) ;-). Men jeg fiik bankkonto i den forgangne uge, og elselskabet har også godkendt mig som kunde, men skattevæsenet (angående min arbejdsstatus) er ret tunge at danse med. Her kan jeg vente svar om 3 måneder.

   Slet
 2. Jeg er ret misundelig på dine GW´er. De er så flotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret flotte. Men jeg kan ikke tage æren, for de passer nærmest sig selv :-) Men de er ret skulpturelle og med store flotte blade, det kan jeg selv godt li' :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...