søndag den 29. juli 2018

Bestilling på et babytæppe...


Det her babytæppe, som er blevet færdigt, har jeg slet ikke fået vist frem mens det var 'work in progress'.  Det blev sat i gang i Olso i eksamenstiden, og er baseret på de bomuldsrester jeg havde ved hånden der.  Og selv om det er rester, var der nok til et babytæppe :-)  

Jeg hækler normalt ikke på bestilling.  Men da Anders spurgte om jeg ville hækle et babytæppe til en (yngre) fodboldkammerat, som dåbsgave til dennes søn, var jeg hurtig til at sige ja.  Jeg elsker jo at hækle babytæpper :-)


Tæppet er hæklet i 100% bomuld (8/4) i granny stripes på nål 3.  Tæppet måler 60 x 80 cm, og den afsluttende kant består af to rækker stangmasker.  Hjørnerne er en tilpasset udgave af Iben-Ericas vejledning.  Tæppet vejer 360 g.


/Bella 

4 kommentarer:

 1. Når jeg har hæklet eller stikket babytæpper, har jeg tænkt det som en "lille opgave", inden jeg gik i gang. Men det er det jo slet ikke! Jeg imponeres igen og igen af dine tæpper :-)
  (det samme gælder i øvrigt at sy eller strikke til babyer - det ta'r faktisk ALTID mere tid end jeg tror)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Henriette — hvor er du sød! På en eller anden måde, så passer babytæpper bare rigtig godt til mit temperament :-) Måske netop fordi jeg synescat det er overkommeligt projekter. Omvendt så er bitte-små (søde) hækleprojekter ikke noget for mig. Det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til. Jeg kan godt høre det lyder lidt selvmodsigende. Men sådan er det :-)
   Hvordan går det med dit værksted? Har det stået stille i ferien/sommervarmen, eller er du i fuld gang med kreative projekter og selve værkstedet?

   Slet
 2. Hvor er det flot - sikke nogle farver sammen:-)
  Dine rester er ret store:-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Susanne! Det var jo sådan det måtte blive, for det var det jeg havde, og farver klæder heldigvis hinanden :-) Hæ-Hæ, god pointe mht restestørrelse :-) For vi er på nøgleniveau, men samtidig så få nøgler, at de enkelte farver i sig selv ikke kunne blive til noget, så det er vel en slags rest?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...