onsdag den 9. september 2020

Halsedisse i luksusgarn...


Så har jeg købt garn til luksusudgaven af Ditte Larsens halsedisse fra bogen "Hammershøj på pindene: strikket tilbehør".  Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Jeg er dog nødt til at starte med en strikkeprøve, for jeg ved ikke helt om jeg er blevet vejledt korrekt.  Jeg havde bogen med i butikken, og bad om garn der matcher opskriften.  Men jeg har sådan en nagende fornemmelse, som jeg ikke helt kan sætte ord på.  Garndamen var mere optaget af løbelængde end strikkefasthed.  Måske det bare er mig, der ikke forstår en meter.  Men jeg er mere optaget af strikkefastheden for at få et resultat der ligner det i bogen.  Men selvfølgelig skal der også være garn nok.

Og hvilket garn har jeg købt?  Jeg har købt Blackhill Superfine Alpaca (farvekode: 4718, parti: 0455), Lana Gatto Silk Mohair (farvekode: 7261, parti: 91211) og Lana Grossa Cool Wool Mélange (farvekode: 152, parti: 30948).

Susanne, hvis du endnu ikke har købt garn til det florlette tørklædesjal, så er alpacaen og silkmohairen meget smukke sammen -- altså, hvis du er interesseret i et bordeaux tørklædesjal 😊   


/Bella

2 kommentarer:

  1. Elsker cirkelhalstørklæder, vil så gerne lokke min mor til at lave noget i medblogger K’s smukke håndfarvede garn :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ved hvad du mener, jeg kan heller ikke få nok at halsedisser, ponchoer og caper. Jeg har set K's fantastisk smukke garn på bloggen og Insagram, din mor må da kunne overtales :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...