onsdag den 2. september 2020

Sorte kartoffelperler -- remake af perlekæde med bånd...


Da Dorthe var fordi, havde hun også perlekæden med bånd med, som jeg syede til hende for en del år siden.  Den har hun brugt flittigt, men var nu blevet træt af båndet, og ville gerne have perlekæden syet om, så hun kunne bruge den sammen med den smukke lås.


Jeg elsker at sy mine "egne" perler om, fordi jeg kender dem, og ved hvilken tråd de skal syes på.  Der er aldrig nogen overraskelser eller besvær.  Det er altid ren hygge.  Når det er sagt, så har Dorthes to øvrige perlekæder være nemme at sy -- både den med de store sølvgrå kartoffelperler og armbåndet og perlekædekæden med de peacock-farvede perler.

Men det bedste af det hele er, at Dorthe fik flere nye smykker ud af smykker, som ellers bare lå hjemme i skuffen.


/Bella

4 kommentarer:

 1. "Sorte kartoffelperler" - fantastisk benævnelse til fantastisk smukke perler!
  Hvor er det smart med låsen som kan bruges til flere kæder. Jeg tænker er findes andre låse der fungere på sammen måder? Så bliver det lidt mix and match - et princip jeg er stor tilhænger af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)
   Ja, det er smart at låsen kan bruges til flere kæder. Der findes flere forskelige smykkefirmaer som har løsninger til mix og match-princippet, sådan at man kan ha' en lås og flere kæder. Eller flere låse og ændre udtryk ved skift af lås. f.eks. Ole Lynggaard, Aagaard connections samt Per Borup design. Mine egen perlekæder er monteret med dupsko som passer til Lynggaards låsesystem.

   Slet
 2. Sikke en lækker "ny" og fin samling kartoffler Dorthe fik og den der spiral lås.....Den er da også ubegribelig lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, smykker skal bruges og nu fik dorthe "nye" smykker af de gamle. Ja, den er ualmindelig lækker den lås! :-) Gad vide hvor d´hun har den fra?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...