søndag den 30. januar 2022

Broderet nålepude med ferskvandsperler...

 

I sidste weekend kiggede Lene forbi, og med sig havde hun den fineste broderede nålepude til mig.  

Jeg ved det, jeg er altid heldig!!

Forhistorien er, at Lene i efteråret var blevet mæt af strik og hækling og hoppede med på broderi-trenden.  Men inden hun for alvor overgav sig, prøvede hun håndværket af med det fineste kit fra Baldyre, hvor tanken er, at man broderer låg til en æske (eller flere æsker).  Lene har lavet æskelåg og nålepuder.  

For et stykke tid siden spurgte Lene, om hun måtte få nogle enkelte ferskvandsperler, som hun fik med hjem.  Men hun fortalte ikke hvad de skulle bruges til, og slet ikke at jeg ville få dem igen😉

Da Lene kom med nålepuden i sidste weekend, var det samtidig med en erkendelse, hun havde nemlig ikke en nål der var tynd nok til at kunne gå igennem ferskvandsperlerne.  Hun bad mig derfor om selv at sy perlerne på.

Først tænkte jeg om det var nødvendigt med perler på, for nålepuden er meget smuk i sig selv.  Men så tænkte jeg igen, "Hey, Lenes designvision er med perler, selvfølgelig skal der perler på".  

Hvorefter jeg udtænkte denne løsning, hvor en lillebitte wireklemme fungerer som "prop" for enden af perlen, sådan at jeg slipper for synlig tråd på undersiden af perlen. 

Og prøv nu lige at se, nålepuden med perler strutter af selvtillid og oser af luksus, og er ren selvforkælelse.

Det er overflødigt at nævne, at den har fået en prominent plads i min perlebakke, hvor det falmede julehjerte fra Føtex nu er pensioneret.

/Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...