fredag den 11. februar 2022

Orangeri...

Det er populært med orangerier, og jeg er hoppet med på bølgen.  

Men i modsætning til mange der får lavet smukke glastilbygninger eller elegante drivhuse, har jeg ganske enkelt konverteret vores stue til et orangeri.  

Jeg har købt tre smukke citrontræer, og har placeret dem i stuens vinduesnicher, så de får masser af lys.

De bugner af citroner, og netop nu er de begyndt at blomstre, og her dufter sødmefuldt.

 
Den store udfordring er ikke citrontræerne, men Anders' kommende pleje af dem.  For nu hvor hverdagen normaliseres ved at coronarestriktionerne er væk, og der derfor ikke længere er krav om at arbejde hjemmefra, da genoptager jeg Oslo-pendler-livet. 
 

Men som med så meget andet, må det komme an på en prøve😉

/Bella

2 kommentarer:

 1. Kære Bella.
  Jeg savner meget dine blogindlæg.
  Jeg håber du har det godt.
  Jeg er selv ved at skulle lære et par kolleger fra vaccinecenteret op i at sy perler.
  Kh Jette Korsgaard

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette.
   Tak for din søde hilsen. Alt vel her. Jeg har det godt. Måske en smule for travlt. Jeg er i Oslo, har været her i nogle uger og Anders kommer snart. Det er eksamenstid og samtidig tid for planlægning af efteårets undervisning og i tillæg også konferencetid. Med andre ord, super hektisk. Men jeg er stadig kreativ. Jeg syede ornylig en meget lang perlekæde med store turkis, grønne, lilla og mørkeblå kartoffelperler. Jeg brugte tre almindelige perlestrenge til at lave den. Jeg skulle bruge den som en luksusperlekæde jeg kunne have på til en rund fødselsdag. Og jeg strikker. Jeg er netop gået i gang med et sjal/halstørklæde i plissémønser af Ditte Larsen som virkelig minder om origamipapirfoldning. Jeg er også lidt tidligt ude med lidt julepynt, som jeg prøver af. Så bloggens stille liv, handler ikke om, at jeg ikke laver noget, men er snarere et udtryk for at de fleste blogge som jeg følger og orienterer mig mod stille og roligt ophører. Dermed mister jeg også min motivation til at blogge. Desværre. Men hvem ved, måske jeg finder gejsten igen🧡
   Knus & Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...