tirsdag den 7. oktober 2014

En lædersnor -- og en ny perlekæde...


I søndags da Lene og jeg havde sat hinanden stævne til 1½-times te-pause med hækle- og strikkeri, kom Lene med sin "ekstra luxusmix-perlekæde" -- lavet af en skøn kombination af forskellige slags ferskvandsperler (lavet af mig -- big surprise :-)).  Perlekæden er syet op med knude mellem hver perle på alm. perletråd og monteret med dupsko i sølv, som lukkes med en smykkelås i sølv formet som en stjerne.   Lene er glad for perlekæden, men nu hvor vi går vintertiden i møde, får hun ikke brugt den helt så meget, og hun efterlyste derfor en måde hvorpå at perlekæden kunne blive til en slags perlekæde med bånd -- hun er nemlig meget glad for sin egen.
Min første indskydelse er denne løsning: en lædersnor (50 cm.) hvor knuden danner "dupsko" og sidder inde i låsen, og så selvfølgelig en ekstra lås.


Mit allerførste bud var en tyndere lædersnor, og siden den er klippet og bundet så får Lene også den med.  Men den er nok pænest med den tykkere lædersnor?


Så hvis du har halskæder med smykkelåse, og mere end én lås (de behøver jo ikke at matche som Lenes perlekæde med to stjernelåse), så kan du også nemt og enkelt forny din perlekæde og dens udtryk med en lædersnor med knude.

Kh.
Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...