søndag den 26. oktober 2014

Origami-nisser...


Fredag fik jeg brev fra min mor, og med i brevet var en lille origami-nisse samt kopi af foldevejledningen (som i denne uge (uge 43) vises i Familie Journalen.  Nissen er i øvrigt designet af Minako Ishibashi).

OPDATERING: du kan finde foldevejledning til nissen her.

Da Louise og jeg i går var til kreative dage-messe i Fredericia var det derfor oplagt, at vi kiggede efter smukt papir til at folde nisser af ... og som vi så hyggede os med at folde i går aftes :-) Vi foldede også juletræer :-)

De prikkede nisser er foldet af papir str. 15x15 cm, og de små nisser er foldet af papir i str. 10x10 cm.


Messen var som altid inspirerende, og denne gang med bedre plads i "gaderne", så man bedre kunne komme til.  Jeg fik købt en del papir, som jeg glæder til at folde bl.a. flere nisser af.  Jeg kiggede også efter perler og smykkedele, men jeg syntes ikke at kvaliteten var høj nok, så det fik jeg ikke noget med hjem af.  Jeg søgte højt og lavt efter et nyt falseben, fordi jeg har forlagt det jeg har, men det fik jeg heller ikke med hjem.  Til gengæld fik jeg købt et par gode julegaver, som jeg af gode grunde ikke kan røbe indholdet af her på bloggen :-)

Alt i alt en god og inspirerende messe, og Louise og jeg glæder os allerede til næste år :-)

Ha' en rigtig skøn søndag!

Kh.
Bella

4 kommentarer:

 1. Det var en rigtig dejlig og inspirerende dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det -- og tak for det, Louise!

   Slet
 2. Wow hvor er de nisser fine.. Jeg har ledt og ledt på Familie Journalens hjemmeside uden held med diagrammet. Har du mon et link? Den ville være perfekt til klippeklistredag på fredag på mit arbejde nemlig :) på forhånd tak. Mvh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise!
   Nej ,jeg har desværre ikke et link, men kan du ikke sende mig en mail til: mail.til.bella@gmail.com, så skal jeg prøve om jeg kan hjælpe.
   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...