tirsdag den 20. september 2016

Spinkelt armbånd i sølv...


Der er ikke meget nyt under solen her.  Jeg halser efter mig selv og mit arbejde.  Jeg prøver at indhente, hvad tjenesterejsen til Visby blot udsatte.  Jeg prøver med andre ord, at nå det hele og mere til.

Og som en lille overspringshandling i den sammenhæng -- som sagt, intet nyt under solen :-) -- var jeg kort forbi Ankerliving, hvor jeg så dette fine armbånd.  

Det har jeg nu lavet min egen udgave af til mig selv -- og jeg har selvfølgelig tilføjet en lille perle :-)Sølvkæder, lås, perle, perlestav og sølvtråd havde jeg liggende, så det var hurtigt at gå til.  Men det skal det også være, når tiden er knap :-)

/Bella


8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og enkel og alligevel utrolig smuk-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak, Susanne! Ja, det var også enkeltheden jeg faldt for samt kontrasten mellem de to kæder.

   Slet
 2. Det er virkelig et smukt og enkelt armbånd :-) WOW!
  Og pas nu på dig selv, søde Bella...det arbejde, det arbejde! Og alt for meget at rive i...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Lilly! Ja, det kan gøres ret enkelt, og samtidig være smukt :-)
   Ja, det arbejde -- det fylder altså rigtig meget og tager meget tid. Det meste af tiden heldigvis på den gode måde. Men du har ret, jeg skal passe på mig selv, og jeg prøver også -- bl.a. ved at snige tid ind til kreative sysler :-)

   Slet
 3. Hvor er det smukt Bella:-)

  SvarSlet
 4. Det er et rigtig yndigt armbånd og perlen er jo lige prikken over i! Uanset hvor travlt man har på sit arbejde og i sin hverdag, tror jeg at det er sundt at lave overspringshandlinger en gang imellem. Og specielt når det kommer noget så smukt ud af det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak, Malin! :-) Ja, jeg syntes også at perlen er en fin lille tilføjelse, uden at forstyrre det rene, enkel udtryk. Jeg er også tilhænger af kreative-overspringshandlinger :-) Og gerne mange flere af dem :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...