søndag den 11. juni 2017

Kinesisk pengetræ...


For efterhånden længe siden så jeg på Malins blog det kinesiske pengetræ (eller tallerkenplante, pengeplante, elefantøre, missionærplante, Parasolpilea, pilea peperomioides eller bare pilea), og den var så fin, at jeg straks forelskede mig :-)

Da jeg ved juletid opdagede, at den har min mor, bad jeg om en aflægger :-) 

Min mor har lavet to til mig :-)  Store, fine planer, som allerede selv er i gang med at sætte aflæggere :-)

/Bella  

4 kommentarer:

 1. De er rigtig søde, men avler som pokker:-)
  Hvilket er et problem, hvis du som jeg, ikke nænner at smide planter ud. Jeg købte to for et par år siden, og lad os sige det, som det er: alle naboer (og deres familier og kollegaer), egen familie i mange led og kollegaer (og deres familier og naboer) mangler ikke mere:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så ved jeg hvad jeg (og familie, venner og nabolag) har i vente :-)

   Slet
 2. Hvor skønt, Bella - og tak for dit søde link! Jeg elsker stadig min plante og den har også fået mange 'babyer' siden. Men jeg er glad for dem jeg har beholdt, og alle dem jeg har givet videre, har også vagt glæde. Kan næsten ikke få nok. Held og lykke med dine to - de er virkelig fine. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, Malin! :-)
   Jeg synes, at det er en fin, skulpturel plante :-)
   Og jeg kan forstå, at det er en plante, som vokser nemt og er gavmild med aflæggere. Jeg har derfor også jeg allerede hørt min svigerinde, Louise, om hun er interesseret i aflæggere, og det er hun heldigvis :-) Men jeg skal vist ud flere aftagere :-) Et luksusproblem :-)
   Knus

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...