onsdag den 12. juli 2017

Boligjagten er slut...

(Billedet er lånt her, og viser naboejendommen).

Boligjagten i Oslo er slut, og blev heldigvis ikke så langtrukken og pinefuld som frygtet :-) 

Med godt forarbejde, en god portion held og de rette omstændigheder til stede, lykkedes det at finde en fin, lille 2-værelseslejlighed på 52 m2, 10-12 minutters gang fra Høgskolen.  

Den ligger tilmed et dejligt sted på toppen af Gamle Aker i bydelen St. Hanshaugen.

Lige i nærheden ligger de smukke gamle træhuse på Teltshusbakken og i Damstredet.  

Det er også lige i nærheden af Mathallen, som er Oslo svar på Torvehallerne i København.  Mathallen ligger i området Vulkan, som er et tidligere industrikvarter, som er under forrygende udvikling og betegnes som det kreative miljø i Oslo a la Holmen og Papirøen i København. 

Selve lejligheden ligger i en smuk funkisejendom fra 1930'erne.  Med en stilfuld opgang fra tiden -- ja, man nærmest forventer at møde Hercule Poirot :-)

Facaden er netop nu under renovering, og er derfor dækket af stilladser, men det kunne vi godt abstrahere fra, og ser frem til at det fjernes engang i oktober, om alt går planmæssigt.

Vi er ovenikøbet så heldige, at lejligheden kan overtages inden den 1. august, så jeg kan nå, at komme på plads inden job-start :-)

/Bella

10 kommentarer:

 1. Tillykke. Dejligt for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Ja, det er en kæmpe lettelse. Nu forestår bare at færdiggøre de mange lister jeg skriver på ang. ting jeg skal huske at gøre og at tage med -- og selvfølgelig pakke :-)

   Slet
 2. Tillykke med din lejlighed. Den ser ud til at lægge et godt sted. Du siger bare til hvis du ikke skal bruge den hele tiden;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin! Det ligger et helt fortryllende sted -- en oase midt i byen -- jeg kan næsten heller ikke tro vores held. Tænk, dem der oprindelig skulle se den, mødte ikke op, og så fik vi buddet. Vores held! :-):-):-)
   Hæ, den liste er allerede ved at være lang :-)

   Slet
 3. Tillykke med lejligheden. Spændende, spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Henriette! Det er vildt spændende :-) Jeg håber, at det alt sammen kommer til at gå godt :-)

   Slet
 4. Hvor spændende! Tillykke🙂
  Så kan du godt smutte i Ikea efter sofaen😂😂

  SvarSlet
  Svar
  1. Sofaen er bestilt, Susanne, og vi kan hente den på mandag -- spændende😊😘. En enkelt flyttekasse mangler at blive pakket ud. Udover sofa, venter vi også på senge og vaskemaskine (som også kommer i næste uge) samt spisebord (som kommer om tre uger). I mellemtiden sover vi på gæstesenge, som jeg ikke er sikker på, at jeg vil byde en gæst, og spiser ved et lille klapbord, som på sigt skal være computerbord 🙃

   Slet
 5. Held og lykke med flytningen Bella! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Many Thanks, Simone! A new job can take one in many directions, at many levels!
   I hope you have settled with your new job 😘😘

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...