mandag den 3. juli 2017

Nyt job...


Jeg har fået nyt job!

Hvilket passer tidsmæssigt fint med at min arbejdsplads lukker -- det var jo derfor at kontor-skabet blev til et krea-skab :-)

Med det nye job, er det slut med reportager fra "Bella på tur" fra Oslo, for dem har der helt uafhængigt af det nye job været en del af det forgangne år (se. evt. her, her og her).  Som du sikkert kan regne ud, er det nye job i Oslo!

Nøj, hvor jeg glæder mig :-)

Med det nye job følger også overvejelser om bloggen og dens fremtid.  For jeg startede bloggen i sin tid, da jeg følte at mit nuværende job var ved at kvæle mig og tog al min tid.  Bloggen skulle hjælpe mig med at prioritere mine kreative interesser, så ikke alt blev arbejde, og også gerne hjælpe mig med at finde andre med interesse for perlesyning.

Bloggen har tjent sit formål på fineste vis.  Men nu tænker jeg over, om jeg med opstart af nyt job har tid, og med job i en forventelig anden positiv og mere konstruktiv kontekst, har brug for bloggen.

Jeg siger ikke, at jeg lukker bloggen.  Jeg siger, at jeg tænker over det.  Men indtil videre fortsætter jeg.

For måske du vil med på boligjagt i Oslo, når jeg skal finde en pendlerbolig?

/Bella

18 kommentarer:

 1. Tillykke!! Håber da at du ikke dropper bloggen, men selvfølgelig får du travlt med alt det nye.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Mie! Jeg håber heller ikke, at det nye job bliver på bekostning af bloggen. Jeg tror heller ikke at det sker, for min kreative side fylder ret meget :-)

   Slet
 2. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘💐
  Forhåbentlig får du stadig tid til kreative sysler, som du er nøøøødt til at vise frem😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak, tak kære Susanne. Jeg kan ikke forestille mig et lidt uden kreative sysler -- det er en del af mit DNA :-) Det kan være fremvisnings-delen som er udfordringen. Men et eller andet skal jeg vel lave på de mørke vinteraftener i Oslo? :-)

   Slet
 3. Tillykke med det nye job.

  SvarSlet
 4. TILLYKKE med dit nye job :-) Jeg håber der stadig bliver tid til både dine kreative arbejder OG bloggen - i nævnte prioriterede rækkefølge, selvom jeg ville savne ikke at kunne følge med.
  Kærligst Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak, Henriette! Jeg håber også, at kunne begge dele :-) Men det udelukker ikke, at det har givet mig nogle tanker om netop bloggens funktion og fremtid, og ikke mindst den tid jeg bruger på bloggen. Men jeg kan også godt li' at blogge.
   Jeg er i øvrigt også vil med dine seneste værker -- du får mine komplimenter på din egen blog om lidt :-)
   Knus & kærligst, Bella

   Slet
 5. Det vil glæde mig at følge med i boligsøgningen i Oslo. Naturligvis skal du først og fremmest passe jobbet, men du kan slet ikke undvære de kreative sysler. Om vi andre så skal have lov at følge med, afgør både tid og lyst hos dig. Det må aldrig blive en pligt.
  Kærlig hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Jette, boligsøgningen er en jagt, og den er allerede sat ind :-) Men det er et vildt og hektisk boligmarked i Oslo ... man skal være hurtig, og være villig til at betale (hvis man kan)! Gisp! Men det går nok :-)
   Selvfølgelig kommer jobbet først, og det er også det jeg virkelig glæder mig til, og du kender mig godt til at vide, at jeg ikke kan undvære de kreative sysler. Det har også slået mig, at det er smart med en ekstra bolig, og det kræver et ekstra perlefad med perlekæder :-)
   Og du har ret, bloggen skal aldrig være en pligt :-)
   Kh. Bella

   Slet
 6. Tillykke med det nye job. Jeg håber du finder tid til bloggen en gang imellem. Jeg vil ihvertfald glæde mig til at følge dig, når du etablerer dig i Oslo. Du kunne jo efter en tid slå dig ned som Osloguide. Jeg kommer gerne. Jeg synes Oslo er en spændende by men har kun været der i embeds medfør og aldrig haft tid til at studerer byen nærmere, bortset fra engang i 9 klasse hvor turen gik til Vigelandsparken. Det vil jeg gerne se igen.
  Perlerne og hækletøjet slipper du nok ikke, for som du siger, noget skal du jo lave på de norske mørke vinteraftner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Karin! Oslo er en rigtig dejlig by, siger jeg uden at kunne hævde at kende hver en krog :-) Men den del af Oslo jeg kender, synes jeg om :-) Det kan da godt være, at jeg skal overveje at blive Oslo-guide :-)
   Jeg tror nu ikke, at det nye job bliver enden på bloggen. Så hæng på :-)

   Slet
  2. Du kan tro, jeg hænger på.

   Slet
  3. Tak, søde Karin .-) Det er jeg glad for :-) I øvrigt, vidunderlige smukke billeder du har taget :-) <3

   Slet
 7. Kære Bella, det er først nu jeg læser dette indlæg... Først af alt et stort tillykke med dit nye job! Jeg havde håbet på at vi kunne stikke hovederne sammen i en frokostpause en gang, men der røg den mulighed ;) Jeg bliver helt ked af det, når du skriver at du måske ikke har tid at blogge videre. Jeg håber, at når du har tænkt færdigt, kommer frem til den konklusion at du ikke kan undvære bloggen, på samme måde som vi er mange der ikke vil undvære dig. Jeg ønsker dig al held og lykke med dit nye job og din nye tilværelse. Knus Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin, hjertelig tak! Jeg kan fortælle, at jeg har savnet bloggen de seneste 14 dage, hvor jeg ikke har kunnet blogge, mens vi gjorde klar i Oslo -- eller forsøgte at gøre klar i Oslo, for jeg er jo langt fra kommet på plads :-) Jeg tænker, at bloggen bliver min redning, som den har været det før, for det er ret overvældende at starte nyt job og og samtidig flytte til et nyt land. Så hæng på, bloggen fortsætter :-)
   Knus, Bella

   Slet
 8. Kære Bella, så kom jeg tilbage hertil og jeg er glad for, at du ikke kan undvære bloggen :) Jeg ser frem til at følge dit nye liv og din nye hverdag i Oslo. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Malin! Og jeg glæder mig over at følge dit liv på din blog :-)
   Vi ses! :-) Knus, Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...