tirsdag den 4. september 2018

Lidt har også ret...

Jeg skal være den første til at beklage, at der er stille på bloggen.  Arbejdslivet fylder og studiestart på universitet er tidligere i Norge end i Danmark.  Det er en del af forklaringen.  

Hertil kommer, at jeg har haft gæsteforskere på besøg, og det kræver altid lidt ekstra både på og udenfor arbejdet.  

Desuden er min iPad gået død.  Død, som i fuldstændig død!
Det er på den, at jeg læser blogs, så nu jeg får slet ikke fulgt med :-(

Men inden dette bliver en klagesang, så lad os tune ind på det rekreative jeg trods alt hygger med :-)

Jeg er i gang med et tæppe til katten.  Det hækler jeg på, når jeg hjemme fra Oslo.  Det har Anders bestilt :-)

Jeg hækler tæppet i halve stangmasker i bomuldsgarnrester, dobbelt tråd (8/4) på nål 4.


Og hvilken kat, tænker du med rette, for jeg har aldrig tidligere nævnt en kat.  Jo, det er såmænd Pelle, som er flyttet ind her i løbet af sommeren 😻 


En stor hankat som mangler noget af halen.  Derfor Pelle!

Han deler tæsk ud og tager imod tæsk, og ser ud derefter.  Han styrer nabolaget.  Men jeg tror, at han er på vej på pension.  Vi har set ham i mange år og har fodret ham siden december, da han så virkelig ussel ud.  Fra at være enorm sky og man ikke kunne nærme sig ham, er han tryg ved os.  Og han er meget mindre ude og patruljere nabolaget -- derfor måske på vej på pension? 

I Oslo har jeg igen taget fat på havmågetørklædet.  Det var længe for varmt til at jeg kunne hækle på det, da garnet er hør og uld, men nu får det et forsøg igen.  


Jeg skriver forsøg, fordi jeg rent faktisk er nået længere end på billedet, men formentlig er nødt til at trævle op til omtrent det viste, da jeg har mistet masker.  Jeg skal tage henholdsvis ud og ind i hver side, men jeg må tage for mange masker ind, for hækleriet er skrumpet.  Hrmm!?  Nå, men op på hæklehesten igen :-)

I Oslo har jeg også været til kunsthåndværksmarked i kirkeristen ved domkirken -- det var et meget flot, stort og velassorteret marked.  Det skal jeg helt klart besøge igen til næste år.


Hjemme i DK var Lene og jeg, som ved tidligere lejligheder (f.eks. i 2015), til Uge 33-udstilling i det røde pakhus, og det var også meget inspirerende.


I Oslo har jeg også været ude at samle sten, som jeg kan tegne på.  Det her der dem jeg tegnede i foråret.


Så kort sagt, alt er vel -- og intet nyt, er godt nyt, som man siger :-) 

/Bella

5 kommentarer:

 1. Nå, så I er blevet katte-forældre:-) :-)
  Det der arbejde, det tager godt nok meget af ens fritid - jeg kender det!!
  Men alt det du har gang i ser mega godt ud:-)
  Hvordan ser det ud med den 26. oktober - ses vi igen i år??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og vi føler os priviligerede :-) Men Pelle er ikke en flot kat som dine, og slet ikke som Pippi, han ligner en baggårdskat, men han er sød. Han er kun inde når vi er hjemme, og han sover ude. Men inde har han fået en vinkasse at sove i :-)

   Ja, det der arbejde tager en del tid :-) Heldigvis er jeg glad for mit, for det var hele pointen med Oslo :-)

   Vi kommer desværre ikke til at mødes den 26. oktober, for Louise kan ikke få fri og vi tager derfor afsted den 27. -- selvom at den 26. absolut var at foretrække.

   Slet
  2. Ej, det var en skam, at Louise ikke kan få fri - måske en anden gang:-)
   Husk lidt ego-tid, selv om arbejdet fylder meget!!!

   Slet
 2. Åh hvor dejligt at høre fra dig igen :-) Vi kender vist alle det der med at bloggen i perioder bliver noget forsømt - og nogle gange i lange perioder. Jeg sad den anden dag og gjorde op at jeg har to blogge, min private FB og en "virksomshedsside" på FB, IG og Linkedin (som jeg også bruge af og til). Det er jo alt, alt, alt for meget - jeg er vist nødt til at gå i tænkeboks hvordan jeg skærer ned eller genbruger indlæg.
  Før vi fik egen kat havde vi også en der valgt at flytte ind hos os - muligvis fordi naboen fik børn og der blev for meget larm. Selv om jeg holder af vores egen kan jeg nu godt savne Sofus (han flyttede ud på landet fordi han alligevel aldrig var hjemme ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld mit sene svar, Henriette. Jeg har så travlt, men heldigvis travlt på den gode måde med opgaver jeg synes om. Min blog bliver forsømt mere end jeg bryder mig om. Det det passer bare ikke ind i arbejdsgangene og mulighederne for opdatering når jeg har tid, og det hjælper heller ikke at jeg fortsat er uden ipad, men løser sig forhåbentligt snart. Hvor hyggeligt med Sofus :-)
   Knus, Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...