onsdag den 26. september 2018

Bella på tur...


Jeg har igen undervist på ph.d.-kursus på Schloss Dagstuhl i Tyskland, 2 timers togtur fra Frankfurt lufthavn.  Hjemvejen gik forbi DK, og nu er jeg på vej til Oslo igen.  Resten af ugen skal vi holde workshop som forberedelse til EU-ansøgning (Horizon2020).

Som sidst (i 2014) stod denne let, vrisne havenisse på spring til at slippe ud af haven, han bor i :-)

Sidst jeg var på Schloos Dagstuhl fik jeg stjålet min pengepung med pas, kreditkort, kørekort, vaccinationskort og USB-nøgle med forskning og undervisning i Frankfurt lufthavn.  Det skete heldigvis ikke denne gang :-)  Tak for det :-)

Og jo, jeg får også hæklet lidt på Pelles tæppe, nu hvor jeg har været hjemme.  I Oslo hækler jeg fortsat på havmågetørklædet, og har jeg lige stille taget hul på julen og forberedelserne af adventskalendergaver :-)

/Pia

4 kommentarer:

 1. Sjov havenisse...
  Spændende at se, hvad du finder på til adventskalendergaverne:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sjove ved havenisserne i denne have nær slottet er, at haven er indhegnet med trådhegn, og at de fleste nisser er placeret, så de står langs hegnet og kigger ud -- de ser virkelig indespærrede ud, og ligner nogen der gerne vil ud :-)
   Adventsgavekalender-projektet starter når alle pakker er lavet, så går næste års kalenderprojekt i gang. Også dette år, så jeg har tænkt kalendergaver i lang tid :-) Ret mange ideer forkastes :-)

   Slet
 2. Man kan godt blive lidt i tvivl med nissen der - bor han i den have eller er han spærret inde?? Jeg får sådan et lille stik af dårlig samvittighed når du skriver at du allerede går igang med julen nu. Jeg har ikke lyst til at gå så tidligt i gang med julen men drømmer HVERT år om at være på forkant med alt andet, når vi rammer december eller 1. søndag i advent, så vi kan jule lidt mere koncentreret. Men mon ikke alt er, som det plejer på den front - det tyder det i alt fald på lige nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg oplever ham som spærret ind, men jeg turde ikke åbne lågen og lukke ham ud -- han ser også lidt olm ud, ikke?
   Ingen grund til dårlig samvittighed over julehalløj eller mangel på samme. Jeg har været igang med advaendtgaveidder længe, fordi jeg insistere på at hygge mig med det. Jeg kan af gode grunde ikke vise hvad jeg laver lige nu. Men jeg kan vise nogle af de ideer, jeg har forkastet, for de kan jo være til inspiraiton for andre :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...