søndag den 9. august 2015

Det røde pakhus i Hobro -- uge 33...

Lene og jeg har i dag været til udstilling med kunsthåndværk i det Røde Pakhus i Hobro -- udstillingen hedder uge 33, og åbnede her i weekenden i uge 32 og løber hele uge 33.  Hvis du har mulighed for det, så kig forbi, for det er en flot udstilling med et højt niveau og hele 38 super dygtige kunsthåndværkere. 

Jeg tog en million billeder -- sådan ca.  :-)
Men ikke alle blev lige gode.  

Ikke desto mindre kommer her lidt billedspam.  Først flot keramik fra Jac Hansen med værksted i Ebeltoft:
Skønne lysestager med rustikke glasklumper, som allerede var solgt, og som samlet kostede i underkanten af kr. 2000.  Billigt!  Det er glaspuster Tina Lofstad  fra Viborg der står bag.  Du finder hendes hjemmeside her.
 

Vidunderlige vævede boligtekstiler lavet af Petrea Buus Jürgensen fra Lemvig:


Gennemførte pileflettede kurve og vugge af Annette Refsgaard -- du finder hendes hjemmeside her.


Overraskende kombination af læder med print og strik fra Ulla Olsen -- her en halsedisse.  Den er jeg personligt ret vild med.  Ulla har en hjemmeside her.


Fascinerende keramikskåle med organiske former lavet af keramiker Lone Borgen fra Århus.  Du finder hendes hjemmeside her.

Lene forelskede sig i denne nunofiltede kjole i silke og uld lavet af Anne Bak Markers, hvis værksted vi skal besøge på et tidspunkt.  Du finder Annes hjemmeside her.


Her er det dels en af Lone Borgens skåle og dels en flot poncho fra Lotte Kjær -- som havde meget fantastisk flot strik med.  Du finder Lottes hjemmeside her.

Besøg udstillingen, hvis du har mulighed for det, for den er flot!

/Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...