mandag den 21. januar 2019

Status på projektet med den første strikkeopskrift...


Jeg er i gang med tørklædet, og det går hæderligt, og jeg har også skiftet farve (dvs. garnnøgle).  

Men jeg må tilstå, at det er ikke den store fornøjelse af se garnets farveskift trylle sig frem -- som jeg fint kaldte det -- som jeg havde håbet på.  Det er enormt uroligt at se på, og jeg skal virkelig koncentrere mig for at holde øje med evt. fejl, som jeg skal rette.

Jeg er selv underviser.  Hvorfor gør jeg ikke bare som min strikkelærerinde siger?  Hun har jo tænkt over det her!

Næste gang så gør jeg virkelig, hvad hun siger -- og kun det hun siger.  

For her har jeg også slået 5 ekstra master op, for at gi' lidt til bredden, men det kommer jo til at koste på længden, da de to nøgler garn definerer tørklædet. 

Jeg kommer til at fremstå ulydig, men jeg er altså bare ivrig :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. Opskrifter er jo bare vejledende :) og hvis man virkelig ikke er tilfreds med produktet, kan man trævle op og starte forfra (eller bande højlydt og smide i skraldespanden)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, det er en fin kommentar — “opskrifter er jo bare vejledende” — faktisk en rigtig sød kommentar! :-). Tak! Og den vil jeg tage til mig. Sagen er dog, at i mit nybegynderstrikkeliv, skal jeg ha’ flyttet nogles masker fra den ene pind til den anden, ha’ fundet en tilpas med át strikke, og en ensartethed i selvestrikkeriet (som ærligt talt er noget ujævnt, endnu :-)). Og endnu er jeg uden sans for freestyling (som er det der gør at man kan betragte opskriften som vejledende), så jeg øver mig i at blive bedre, og glæder mig til át jeg når dertil, hvor opskrifter jo B are er vejledende :-) Glæder mig virkelig :-)

   Slet
 2. Fri fortolkning af en opskrift er altid tilladt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er god opmuntring, og det glæder jeg mig til at blive klar til :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...