fredag den 14. maj 2021

Øreringe til en kommende brud...

 

I april havde jeg besøg af Lene og Laura.  For Lene havde foreslået Laura, som skal giftes til august, at jeg kunne lave hende et par øreringe specielt til brylluppet.  Vi skulle derfor finde ud af om det kunne lade sig gøre.  Hvad ville Laura gerne ha', og om jeg kunne lave det?

Jeg var som udgangspunkt enormt beæret, og en smule star-stucked, over at få mulighed for at lave smykker til så vigtig en begivenhed.  På samme måde, som da jeg lavede hårbøjle til Amanda til hendes konfirmation.

Øreringene øverst er bryllupsøreringen.  Det var Laura ikke længe om at beslutte.  Øreringe med spiral-formede ørebøjler i sølv med vedhæng af cremefarvede ferskvandsknapperler med en meget smuk lustre, toppet med facet-slebne lyseblå agater og med små, hvide, runde ferskvandsperler som dingler forneden.  Alt sammen samlet med perlestave i sølv.

Men siden vi nu var sammen, perlene var fundet frem, og mulighederne så mange, hvorfor så stoppe?  Derfor blev det også til disse i sølv.  Måske du genkender dem?  For jeg har tidligere lavet en udgave i guld (se dem her).

Dernæst bestilte Laura 2 sæt enkle vedhæng, nemlig de grønne og blå på billede fire.  Men da jeg gik i gang med at lave øreringene, kunne jeg ikke stoppe, og måtte også lige forsøge mig med parret nedefor med blå ferskvandsperler magen til dem Laura allerede havde valgt, men her toppet med sølvkrone og lille hvid rund perle.

Jeg lavde også dette ekstra sæt vedhæng til Laura bestående af stavperler boret på langs (og med helt fantastisk glans (lustre)) og med facetslebne granatperler på toppen.  Igen lavet med perlestave i sølv.

Dernæst lavede jeg et sæt enkle vedhæng med rødlige ferskvandsperler og facetslebne granater, og et sæt med turkisfarvede ferskvandsperler med sølvblomst på toppen.  Det sidste par vil være et flot match til smykker med turkis, som Laura allerede har.

Og Laura er ikke den eneste der blev forkælet, for da hun kom for at hente øreringene, fik jeg denne smukke buket blomster.  

Den er super smuk.  Den er original, spændende og elegant komponeret.  Den er en fryd!

/Bella

2 kommentarer:

  1. Vad väldig fint! -Jaana

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, søde Jaana! I hope everything is fine in Tampere, and that you are, of course!🧡

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...