onsdag den 12. april 2017

Hårbøjle til Amanda...


Jeg har lavet denne hårbøjle til Amanda, som hun kan overveje, om hun vil bruge til sin konfirmation.  Ingen tvang! :-)  Vi snakkede om muligheden ved juletid, og ja, jeg indrømmer, at jeg ikke er for hurtig ude med en måned til konfirmationen :-) 

Selve hårbøjlen er prøvet af og godkendt -- den er blød og fleksibel og strammer ikke.  Jeg har pyntet med røde og hvide ferskvandsperler, som jeg har bundet på hårbøjlen med den fantastiske sølvtråd, som jeg købte i USA sidste år.  (Den bliver jeg nok nødt til at gå på jagt efter på nettet).  

Siden Amanda ønsker rødt farvetema, var det oplagt at bruge røde perler, og hvide siden hendes konfirmationskjole er hvid.  Jeg ville heller ikke ha', at hårbøjlen skulle ligne et brudediadem, derfor skulle det heller ikke kun være hvide perler.


Jeg ville også gerne ha' at udtrykket skulle ha' en lethed og ikke være for overlæsset.  Personligt, er jeg godt tilfreds, men det er ikke mig, der skal konfirmeres :-)  Jeg er kun faster og gudmor :-)

/Bella

10 kommentarer:

 1. Sød hårbøjle. Håber hun vælger at bruge den

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :-) Ja, det vil tiden vise :-) Hvis ikke på den store dag, så måske bagefter? :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, Pia! :-) Jeg håber også at hun bliver glad for den .-)

   Slet
 3. Hvor er den sød og original. Meget personlig.
  Kærlige hilsner Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette! Jeg håber, at hun kan li' den :-)
   Familiens piger er vant til lidt af hvert :-)
   Kærlige hilsener, Bella

   Slet
 4. Den er sørme fin og som du siger hvis ikke den passer til selve dagen, er der sikkert mange andre lejligheder, hun kan bruge den til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin! Ja, på et eller andet tidspunkt skal den nok komme i brug. Nu er den på vej i posten, og så må hun vurdere om den passer til selve dagen :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...