mandag den 24. april 2017

Forrygende perleweekend...


Fredag eftermiddag da kusine Dorthe mailede, og spurgte om jeg kunne lave et lille udvalg af perlearmbånd, da vidst jeg, at det ville blive en god perleweekend :-)

Endnu bedre blev det, da Malene ringede lørdag formiddag, og spurgte om jeg kunne lave et par øreringe til hende a la dem jeg gav Lene i julegave :-)  Og om hun måtte kigge forbi engang i løbet ad weekenden, så vi kunne snakke perler og nuancer.  
Om hun måtte? :-) 


First thing first, allerede fredag eftermiddag fandt jeg perler frem, og gik i gang med at strenge armbånd op.  Kusine Dorthe skal til konfirmation, og vil gerne forære et armbånd -- konfirmandens storesøster fik et armbånd for et par år siden.  Kusine Dorthe vil selvfølgelig også gerne ha' nogle armbånd at vælge imellem.  Jeg har valgt at sy armbånd i den stil, som har været meget efterspurgt dette forår, og som jeg allerede har syet en del af, nemlig spinkle, ensfarvede armbånd.  (Ja, jeg får ikke altid vist alt, hvad jeg laver :-))


Jeg har syet fem armbånd og sendt dem med posten til kusine Dorthe i dag.


Jeg syede armbånd lørdag og søndag, og havde søndag gang i endnu flere perler, for søndag eftermiddag kigge Malene forbi.  

Malene skal holde konfirmation, og er ude efter smykker til sig selv.  Ja, smykker, for selvom at vi startede med ét par øreringe, så endte vi med to par øreringe, øreringevedhæng, vedhæng til halskæde samt armbånd.  Som jeg kækt har lovet, at ha' klar til på fredag :-)

Så nu vil jeg afslutte for i dag, for jeg vil hygge med at lave smykker til Malene ... og du skal nok få dem at se :-) 

/Bella

6 kommentarer:

 1. Perfekte armbånd til en konfirmand! Mon ikke man også kan have et par stykker på af gangen? Det lyder i øvrigt til at du haft en skøn weekend og det var jo vejr til lige den slags!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er faktisk rigtig søde med at par stykker sammen. Helt fantastisk weekend, når nu vejret ikke var til andet :-)

   Slet
 2. Wow ;) især det sart-fersken farvede (nr. 2 fra bunden), det er virkelig skønt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pia, og for at det ikke skal være løgn, så er de alle endnu mere skønne i virkeligheden -- så fine og delikate1 Jeg er også spændt hvilket ét kusine Dorthe ender med at vælge :-)

   Slet
 3. De er så sarte og smukke Bella. Jeg elsker dem! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much, Simone! :-) They are indeed very delicate and loveable :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...