Om Bella og bloggen

Livet er andet og mere end arbejde, og det hjælper bloggen mig med at huske på :-)

Jeg slapper af med at være kreativ, og bruger derfor bloggen som en logbog over mine kreative aktiviteter -- som en slags dokumentation for at jeg husker at slappe af :-) 

Jeg kan li' at lave smykker, at hækle, at klippe og klistre og folde papir.  Og meget andet... 

Ferskvandsperler er dog ubetinget min store passion og interesse.  Hvis du deler min interesse for perler, kunne det være sjovt at udveksle idéer, syteknikker, materialevalg og gode steder at handle :-)

Bloggen er en positiv og glad blog :-)  Min hverdag rummer naturligvis alt muligt andet -- stress, jag og bekymringer -- men jeg har besluttet, at bloggen er mit glade, positive og kreative fristed.  Bloggen er primært til for min egen skyld, men jeg er meget glad for at du læser med, og du skal være mere end velkommen til at lægge en kommentar eller sende mig en mail :-)

Kh. Bella

2 kommentarer:

 1. Hej Bella
  .Jeg har et spørgsmål til dig som du måske kunne hjælpe mig med.
  Jeg skal bruge nogle tusser til at skrive og tegne med (marmorsten)(hvide)hvilken tus kan bruges af navn .Posca tusser er temmelig dyre findes der andre slags? V.H Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten.

   Jeg har også tidligere tegnet med "Stadtler permanent Lumocolor-tush", men farven kan falme med tiden. Jeg vil anbefale Posca. Prøv at google om se om du ikke kan finde et godt tilbud på nettet, så du ikke skal betale så meget som hos f.eks. boghandleren.

   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...