Kontakt

Hvis du vil ha' fat i mig, så send mig en mail (mail.til.bella@gmail.com) eller læg en besked nedenfor, så vender jeg tilbage til dig.

Kh. Bella

10 kommentarer:

 1. Hej Bella. Meget inspirerende blog, og nogle fantastiske smykker du laver. Må man spørge, hvor du får dine ferskvandsperler fra?
  Mange hilsner
  Birgit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgit.

   Mange tak skal du have, det er jeg glad for at høre. Jeg har skrevet et opfølgende svar til dig under indlægget om de kæmpe-store blå kartoffelperler.

   Kh. Bella

   Slet
  2. Hej Bella!

   Jeg er lige faldet over din blog og sikke nogle flotte og kreative projekter du får smidt af dig! :-) Jeg er især vild med dine perlekæder og er også meget interesseret i at høre, hvor du køber dine materialer henne (ved desværre ikke hvilket indlæg du refererer til ovenfor)? Her tænker jeg både perler, låse og tråd :D
   Min mor er nemlig super vild med den slags smykker, så det ville være fantastisk, hvis jeg kunne give hende en hjemmelavet kæde!

   På forhånd tak for svar!

   Vh. Marianne.

   Slet
  3. Hej Marianne!

   Tak for de pæne ord :-)

   Indlægget, som jeg henviser til, i svaret til Birgit, finder du her: http://bellasbedrifter.blogspot.dk/2014/08/kmpe-store-bla-kartoffelperler.html (lagt op den 24. august, 2014)

   Som jeg skriver til Birgit, køber jeg bl.a. perler og låse hos ANKU på Frederiksberg (Kbh.). Min perletråd er fra Kina og kommer på en stor spole. Afhængig af perlernes hul-størrelse bruger jeg en tråd af tre tråde (almindeligvis) eller 4 tråds-tråd, hvis perlerne har større huller. ANKU fører også perlesilketråd og i mange farver, men jeg bruger altså en anden slags tråd og altid hvid. Og jeg syer perlekæden med en teknik der minder om knytning, for at få en diskret og flad knude mellem hver perle. Men den mest almindelig perlekædesyteknik, finder du en vejledning til her: https://www.youtube.com/watch?v=H-h9qlyYvbI. Jeg bruger også altid trådforstærker (på engelsk "french wire"), det kan du købe på nettet. Men når du skal købe perler og låse, vil jeg anbefale, at du (til at starte med) handler i en fysisk butik, hvor du kan se, mærke og vurdere størrelse og kvalitet. Der findes ret mange smykkedelebutikker, både fysisk og på nettet, og helt sikkert også én i nærheden af dig. Jeg håber, at det er svar nok til at komme i gang -- ellers spørg endelig igen. Ha' rigtig god fornøjelse!

   Kh. Bella

   Slet
 2. Hej Bella

  Det er virkelig nogle skønne ting du laver :-)

  Jeg tegner selv på sten og har også lavet det musselmalede og så efterfølgende fået syrlige bemærkninger af andre om, at jeg ikke må tegne det, med henvisning til din hjemmeside. Jeg kan se du er blevet kontaktet af Royal CPH. Er det muligt at jeg må se hvad de skriver til dig. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at det er ulovlig at tegne mønster på en sten som skal ligge i min egen vindueskarm!!!!

  Mvh Maj-Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj-Britt.

   Tak for din besked og pæne ord.

   Jeg kan desværre ikke dele brevet med dig, for advokaterne kræver at det holdes fortroligt. Men jeg kan forstå på andre, der som jeg har modtaget brev fra Royal Copenhagen's advokater, og som jeg er blevet kontaktet af, at det er meget enslydende breve. Breve, hvor der trues med bål og brand, uanset om det er berettiget eller ej. De jagter store som små, med en skræmmekampagne der virker.

   Og samtidig kan jeg også konstatere, at de ikke jagter alle. Nogen må f.eks. gerne male mussel-malede blomster på sten, og oven i købet åbenlyst sælge dem. Jeg har også set fuglehuse annonceret til salg og darlaheste -- meget smukke i øverigt.

   I mit tilfælde anklagede de mig for at markedsføre, annoncere og sælge sten og smykker med mussel-malede blomster på. Og de var ret ihærdige. Men de havde ingen sag. Min blog handler ikke om at sælge ting og sager -- det ved alle, der læser med. Den handler om at vise ting og sager. Allerhelst ting og sager, som jeg har hygget mig med at lave :-)

   Det er ikke ulovligt at tegne mussel-malede blomster på sten -- til eget forbrug. Pynt du bare din vindueskarm. Men lad være med at uploade billeder på de sociale medier af dine sten. Det er som at vifte med en rød klud, og bede om at få en henvendelse. Og det er altså en henvendelse, som du ikke har lyst til at få.

   Som du kan se på mit svar (og blog for den sags skyld), deres skræmmekampagne virker på bekostning af glad kreativitet. Desværre. Heldigvis er kreativitet så mange ting :-)

   Kh. Bella

   Slet
 3. Tak for dit svar, Bella. Må jeg have lov at dele dit svar i 2 lukkede grupper på fb. Det er henholdsvis Drivtømmer,strandfund, sten, æg og skaller og den er er Mal på sten.
  Kh Majse

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Majse!
   Ja, det må du gerne :-)
   Kh. Bella

   Slet
 4. Kære Bella
  Hvilket smukt papir. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på med det.Har selv været i gang med at øve på 12 takket stjerne af 6 stk papir. Lagde ud med 15x15 cm, men det er for stort, den blev ikke rigtig kompakt.
  Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette.
   Tak, ja det er smukt papir. Og hvad man ikke kan se på billedet er, hvordan blomsterne er tegnet op med sølv. Ret fint :-) Det er min plan at lave de fine stjerner, som jeg selv skar papir til sidste år og gav i adventsgave. Jeg har nemlig ikke nogen selv :-)
   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...