tirsdag den 8. oktober 2024

Sommerferieglimt...

Jeg nævnte Tversted og Isagers garnbutik den anden dag, hvilket fik mig til at kigge på sommerferiebilleder.  Du ved ved sommerferieglimt, der får en til at længes tilbage til sommerferien og det at ha' ferie flere uger i træk.

Et af vores sommerferiebilleder er f.eks. dette fra Kettrup bjerge, hvor sommerhusene ligger smukt “skvulpende” i bakkelandskabet og med havet i baggrunden — nærmest indbegrebet af dansk sommer.

Eller dette, hvor vi er på vestkysten, og man nærmest kan mærke sandet slå mod ens ben, mens det fyger hen ad stranden.

Som nævnt besøgte vi også Tversted, Isager garn og Tversted skole, som Isager har købt.  Her lejes tidligere klasselokaler  ud til lokale kunsthåndværkere.  Værkstederne var ikke åbne da vi var der, men det var til gengæld caféen, og vi fik en velfortjent kaffepause inden turen gik videre.  

Garnbutikken var et besøg værd, det er virkelig en meget smuk butik.

I sommerferien samlede vi også strandskaller ved Ertebølle strand, og vi nød fjordudsigten på en blæsende, men stadig lun dag.  Her står vi på badebroen der går langt ud i fjorden og kigger ind mod stranden og skranterne.

Jeg fik en stor portion rustikke skaller med hjem, som måske kan blive til vandkantsengle ala dem som Lene (@noerklene) laver.

Ikke langt fra Løgstør gjorde vi også holdt ved Vitskøl kloster, som med dette billede byder på det sidste fine sommferieglimt i denne omgang.

Det kan godt være, at der ikke venter flere ugers ferie forude (foreløbig), men snart er det tid til den årlige tur til Rom.

/Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...