tirsdag den 8. oktober 2013

En gardinmand kom forbi...

...ja, forleden dag kom gardinmanden forbi.  Det var ikke tilfældigt, for vi havde ringet efter ham.  Han ordnede det han kom for, men det er slet ikke, hvad det her indlæg skal handle om. 

Nej, for jeg er simpelthen nødt til at vise dig, hvad han havde med til mig. 

Fem bøger med stofprøver fra Designers Guild! (Wauw!!).

 
Jeg havde tidligere spurgt ham, om det var muligt at købe udgåede bøger med stofprøver på gardin- og møbelstoffer.  Det mente han nok, at vi kunne finde ud af.  Han var selvfølgelig interesseret i at vide, hvad jeg dog kunne bruge dem til.  Så jeg fortalte, at jeg laver smykker, og at stofprøvene kunne blive til fine smykkeposer.  Det gav god mening for ham.  Så jeg fik stofprøvebøgerne kvit og frit!!  (Jeg spørger bare: Hvor umanerlig heldig har man lov til at være? :-))

Jeg er vildt begejstret, og jeg ville ønske, at jeg ikke har så travlt på mit arbejde, som jeg har, men at jeg havde tid til at give mig i kast med bøgernes vidunderlige stoffer lige med det samme.  Men det har jeg ikke.  Derfor må jeg, ganske som du, nøjes med billedspam af pralerierne på køkkenbordet :-)


Jeg skal helt klart sy smykkeposer af stofferne, og det kan også være at der bliver til sofapudebetræk, små punge, en clutch eller to, en iphone-madras (ja, du læste rigtig, og det skal jeg nok uddybe ved en senere lejlighed :-)), billedkunst, toilettaske, bogomslag og meget andet.  Jeg mangler i hvert fald ikke idéer og lyst, kun tid.  Så jeg glæder til, at jeg får tid :-)
 
Ha' en skøn dag! 
 
Kh.
Bella  

Ps.  Prøv at hør din gardinmand, om du også må arve hans (eller hendes) stofprøvebøger.
 
Pps. Jeg afleverede min symaskine til eftersyn i går.  Måske du husker, at jeg nævnte at min symaksine "skranter" i indlægget om Liberty-sy-bogen?  Jeg kan hente symaskinen på torsdag!!  Hvor bliver det godt -- altså, når jeg får tid til lidt større projekter end at hækle et par baner og flette stjerner :-)

2 kommentarer:

 1. Hold da op! Sikke heldig du har været. Det kunne være at jeg også lige skulle høre en gardin forhandler om de bøger. Der er rigtig mange fine imellem.
  Jeg fik også en virkelig lækker tapetbog bare ved at spørge. http://frksmed.blogspot.dk/2012/01/wallpaper-book.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var super-heldig :-) Og det var du også med tapetbogen! Jeg har også prøvet at spørge vores lokale farvehandler om tapetbøger, men der har jeg endnu ikke haft heldet med mig.
   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...