søndag den 12. februar 2017

Konfirmationsforberedelser...


Det er oplagt at vi laver invitationer, bordkort og bordpynt mm. til Amandas konfirmation, når man som os, kan li' at gøre det selv :-)  


Jeg har eksperimenteret med mulige design af indbydelser og bordkort.  Prototyper, hvor materialer, udtryk, pynt, størrelser på bogstaver og placering af tekst samt ordlyd blev prøvet af, for evt. videre raffinering :-)

Skabelonen til kjolen har jeg herfra.

Jeg har også lavet en udgave med origamikjoler på invitation og bordkort:På Pinterest havde jeg set et bordkort, som skulle ligne en lille taske, den udgave måtte jeg også lige prøve af :-)Kjolerne på invitationerne er sat på med dobbeltklæbede tape, og det er invitationsteksten også inde i kortet.  

Hvis du er interesseret i invitationens ordlyd, så er den som følger (skrevet i teksttype "Bradly Hand ICT, font 14, centreret, med 1,15 linjeafstand):

I anledning af min

KONFIRMATION

 vil det glæde mig at se

[navn på gæst]

[ugedag] den [dato for konfirmationen]

i [navn på kirke] kl. [tidspunkt for konfirmationen]

og derefter til spisning på [adressen for festen]

Med kærlig hilsen

[navn på konfirmanden]SU. Senest den [dato] på tlf: [tlf.nr.]

/Bella

6 kommentarer:

 1. Kære Bella, hvor er de bare fine alle de kjole! Og selvfølgelig skal du lave det selv, nu du er så god til den slags! Spændende med konfirmation, det er en stor dag. Jeg vil også lige sige tak, da jeg i går fik stor glæde af din blog :) På min tur i København ville jeg ind i den lille japanske butik for at få fat i et par skåle. Vi jagtede rundt men kunne ikke finde den. Men ved hjælp af din blog fandt jeg den, tak fordi du lagt adressen der ind!! Kh Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Malin, det er jeg rigtig glad for at høre! :-) For den japanske butik er for fin til at misse. Godt, at I fandt den. Jeg håber, at du og din søster har haft nogle gode dage sammen i hovedstaden :-) Kh. & knus, Bella

   Slet
 2. Hvor er de fine. Jeg er vild med den blomstrede kjole👍🏼❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne. Jeg synes også at det er sødt med de blomstrede origamikjoler, jeg er derfor også spændt på om Amanda kan abstrahere fra, at de ikke er hvide -- de kan selvfølgelig også laves i hvidt papir .-)

   Slet
 3. Kjolerne og taske gå perfekt sammen Bella! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks Simone! And they are fun making :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...