søndag den 26. februar 2017

Forskellige slags dupsko til perlekæder...


På den hvide perlekæde som jeg syede forleden, monterede jeg en ny type dupsko.  De er gode :-)  De står rigtig godt på perlerne, og de passer i mine låse.  På den måde er de bedre end dupskoene, som jeg satte på perlekæden med de store runde forskelligfarvede perler, som kun passer i mine kuglelåsene.  Men det er selvfølgelig alt afhængig af hvilke låse man har :-)

Her udover har jeg erfaring med to andre type dupsko.  Dem jeg har monteret på f.eks. vinterperlekæden, og dem som er på perlekæden med de mindre forskelligfarvede perler.  Sidstnævnte minder om Lynggaards dupsko, men er ikke fra Lynggaard. 


Fælles for dupskoene er, at de er støbt.  Det er derfor at jeg er optaget af, hvordan de står på skoene.  Specielt den type dupsko som er på vinterperlekæden, (og som jeg selvfølgelig har flest af!), kan være ret ujævne og skal files til.  

En anden fællesnævner er, at dupskoene er hule -- der er hul igennem dem.  Det er også på den måde, at de monteres på perlekæden, nemlig ved at man laver en "prop" af trådforstærkeren, som man trækker på plads i duoskoen og får til at sætte sig.  Det kan man godt fornemme på billedet nedenfor.  


/Bella

2 kommentarer:

  1. Du har de smukkeste perler Bella! De farvede dem er min favorit! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Thanks, Simone! :-) I can understand why :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...