fredag den 17. februar 2017

Status på babytæppet...


Jeg er godt i gang, og tæppet vokser.  Men jeg vil også gerne ha' det færdigt til i næste uge, for da kommer min bror forbi og kan passende få det med hjem.  

Det er nemlig i hans familie der skal være familieforøgelse -- han skal være morfar! :-) (MORFAR!!!!)


/Bella

4 kommentarer:

 1. Hold nu da op du er hurtig!! Skønt tæppe. Men din bror må da være noget ældre end dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hurtig er jeg nu heller ikke, og det er et taknemlig projekt med et tæppe i den størrelse :-) Hertil kommer at det går hurtigt med v-maske-mønstret :-)
   Altså alder ... alder er en underlig størrelse, og jo ældre man selv bliver, jo mere fleksibel og tolerant bliver man -- i hvert fald jeg -- i definitionen af hvad det vil sige at blive ældre, for jeg er jo ikke gammel :-) Min bror er faktisk min lillebror, og er 10 måneder yngre end mig :-) Han bliver morfar fordi hans kone, har en datter fra første ægteskab, som skal være mor :-) Sammen har han og hans kone en datter (min niece Rebecca), som i den forgangne uge er blevet 10. Da jeg skrev at han skulle være morfar, så havde jeg det samtidig sådan, at jeg selv havde fået en alder, hvor jeg kunne være mormor -- det var meget tankevækkende. I øvrigt kan jeg fortælle dig, Henriette, at jeg er årgang 68, og du og jeg nærmest er jævnaldrende :-)
   God weekend, Bella

   Slet
 2. Jeg laver lige en copy/paste af Henriettes kommentar: hold op, hvor er du hurtig! Laver du ikke andet?! ;) Hvis din bror bliver morfar, hvad bliver du så? Gammel-tante? Ikke fordi jeg aner hvor gammel din bror er, men har på fornemmelsen, han bliver en ung morfar? God weekend! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså :-) jeg kan sige det samme mht. copy/paste-svar jf. Henriette :-)
   Jo, jeg laver bestemt andet :-) Men tæppet er jo ikke ret stort og hækler nærmest sig selv, fordi det er et mønster der virkelig rykker :-)
   Mht. min bror, som jo er min lillebror, og ét år yngre end mig, så når han at blive 48 år når han skal være morfar. Spørger du mig, så er det jo ingen alder :-) Men jeg er jo også hans storesøster :-)
   God weekend til dig, Malin! Knus Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...