lørdag den 5. august 2017

Det tager form i Oslo...


De seneste små to uger har vi været i Oslo, for at komme mest muligt på plads i lejligheden til jeg skulle starte på mit nye job.

Vi kom hjem i går aftes, og det er dejligt at være hjemme :-)  Søndag i næste uger tager jeg til Oslo igen :-)

Jeg havde første arbejdsdag i tirsdags.  De tre første arbejdsdage er gået med at hilse på folk, at blive introduceret til nye IT-systemer, og generelt med at få IT til at fungere, samt at være på skattekontoret (uden såkaldt D-nummer og fødselsnummer kan man ingenting, så som at få løn, oprette bankkonto mv., og disse numre får jeg om henholdsvis 2 og 6 uger, forudsat jeg bliver godkendt!).  

Det allerbedste har været, at Anders har været der.  Hver dag når jeg kom hjem (træt og udmattet af alle indtryk, og samtidig med følelsen af ikke at have lavet noget), så havde han samlet endnu et møbel, og lejligheden begynder derfor at tage form.  Men der mangler stadig spisebord, en del lamper, TV og bredbånd.  Spisebordet bliver leveret om et par uger, og lampen til at hænge over spisebordet er købt.  Men natbordslampe og flere lamper til stuen, mangler fortsat.

Billedet ovenfor viser sofaen på dens plads i stuen, og kigger man lidt til højre, vil man på billedet nedenfor se, at der stadig er behov for værktøj, og at min pc ikke er sat til endnu.


På et tidspunkt i løbet af ugen, da sofaen lige var blevet samlet, så der sådan her ud:


Ganske som at der så sådan her ud, inden at sofaen kom på plads:


Det er i øvrigt ret heldigt, at jeg har det lille bord med, som skal være mit pc-bord, for det fungerer som spisebord lige nu.


Udover at jeg glæder mig til at komme helt på plads i lejligheden, så glæder jeg mig også til, at stilladset udenfor kommer ned, for det vil give et fint lys og mulighed for at nyde den flotte udsigt :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Spændende at følge hvordan du får dig installeret. Noget af en skift i den hverdag, du der får.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig, Karin, det er et kæmpeskift, og jeg er helt rundt på gulvet! Jeg fortryder ikke, for jeg kan li' alt hvad jeg møder, men det er ret overvældende og det går ikke helt så hurtigt med at komme på plads, som jeg gerne ville ønske.

   Slet
 2. Den står jo så fint der, den skønne sofa. Den bliver du glad for - du mangler bare en rød kat i den ene ende:-)
  Hvor ofte har du mulighed for at komme "hjem"? For der er vel også noget herhjemme som trækker:-)
  Rigtig god fornøjelse med det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak, Susanne!
   Ja, den står fint! :-) Og det ville klæde den med en rød kat! Men så heldig er jeg ikke :-)
   Jeg er hjemme lige nu, og når jeg tager afsted på søndag bliver det i knapt 2 uger. Og det er planen at komme hjem hver 14 dag, afhængig af møder, og hvornår jeg kan få billige flybilletter gerne direkte, og ikke over Kbh. For herhjemme trækker Anders og det dejlige hus vi har her :-)

   Slet
 3. Hvor bliver det et dejligt sted!! Men SIKKE en omvæltning!! Med en kæreste der arbejder på højskole kender jeg rumlen fra den anden side - som hende der passede hus, hjem og børn mens han var afsted. Det er noget af en udfordring for begge parter. Alt det bedste til dig og "Anders".
  Kærligst Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Henriette, tak for dine gode ønsker. Ja, det er en kæmpe omvæltning, og jeg håber at det kommer til at fungere. Men sagen er, at job af min slags er der ikke mange af, og derfor må jeg rejse efter det. Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...