søndag den 10. december 2017

Julehjerter i rødt karton med dybdeeffekt...


Det er blevet 2. søndag i advent, og jeg har i dag forkælet min mor, svigermor, Louise og Christina med disse fine hjerteophæng i rødt karton og glimmer -- og dermed er der jul for alle pengene :-)

Hvert sløjfe-hjerte har yderligere to hjerter på hver side, som dels har en utrolig flot dybdeeffekt og dels giver tyndge til ophænget.  


Sløjfe-hjerterne er klippet  i almindeligt rødt karton, hjerte nr. 2 er i rødt strukturkarton af samme type som julegæsne og det 3. hjerte er i lækkert glimmerkarton i farverne rød, pink og lyserød.

Det er et hjerte med mange arbejdsgange: alle dele skulle tegnes op, klippes ud, ha' visket blyantstreger ud, limes sammen og til sidst ha' snor.  

Hjertet er noget af det pynt, som jeg har klippet i Oslo, og som har været med i kufferten frem og tilbage et par gange :-)


Af uvisse årsager (men sikkert travlhed og momentalt hukommelsestab) har jeg sat sølvsnor i, og oven i købet relativ kort snor, og det er ikke hvad jeg oprindelig havde planlagt.  

Jeg havde nemlig planlagt rød sytråd og med en vis længde, for hvis jeg havde husket at få dem, jeg har lavet til mig selv med herop, skulle de ha' hængt i køkkenvinduet.

Derfor søde modtagere, skift gerne snoren ud med rød sytråd og hæng hjertene der hvor de kommer til deres ret :-)

Glædelig 2. søndag i advent!

/Bella

5 kommentarer:

 1. Også glædelig 2. andvent til dig :-)
  Jeg har kun sporadisk læst med de sidste uger - der er vist lige lidt jeg skal have fulgt op på ;-) Og nu jeg ser dine skønne hjerter: det er vist også tiden jeg kommer rigtig igang med at varme op til julen.
  Knus og Tanker fra Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Henriette! Julen er sådan en fin tid, når man husker at tage sig tid til at hygge :-)

   Slet
  2. Hej Bella
   Har du evt. en skabelon til de fine hjerter?
   Hilsen Catha

   Slet
  3. Hej Catha,

   ja, jeg har en skabelon. Send mig en email (mail.til.bella@gmail.com), så mailer jeg den til dig.

   Bedste hilsener
   Bella

   Slet
 2. Kunne jeg være heldig at du ville sende den skabelon til mig også? Jeg sender en mail til dig på ovenstående mail. De er simpelthen så fine!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...