mandag den 19. november 2018

Ferien er ovre...Vi har lige været en uge i Rom.  Den årlige tur.  Denne gang dog med ubetinget det bedste vejr nogensinde -- 19-20 grader og sol.  Ret vidunderligt!  

Så vidunderligt, at hverdagen bare kan komme an sammen med alt det kommende juleri :-)

Jeg er også godt med hvad angår juleri og adventskalendergaver, men det mangler også bare, for pakkerne skal sendes på onsdag inden turen går til Oslo på torsdag.

Denne tur til Oslo bliver den sidste inden jul og også den længste dette efterår.  Det er OK.  Jeg har så travlt, at jeg ikke har tid til at komme hjem og tiden vil flyve afsted.

Og billedet tænker du, hvad forestiller det?  Det er det meget smukke Palazzo della Sapienza som huser Roms stadsarkiv (Archivio di Stato) (Corso del Rinascimento 40).  Da jeg i forbindelse med mit arbejde har været til møder her, så kigger vi gerne forbi, når vi er i Rom.  Denne gang var ingen undtagelse :-)

/Bella

2 kommentarer:

 1. Åh - en årlig tur til Rom, hvor lyder det skønt!! Jeg har desværre aldrig været der men havde en snak med mine unger om storbysferier den anden aften og det lyder som om Rom er godt oppe i toppen hos os alle. Så mon ikke det lykkes inden de flyver hjemmefra ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan anbefales! Vi nyder det :-)
   En tur til Dublin lyder nu heller ikke værst :-) Håber du får hendes keramikværksted at se :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...