mandag den 3. juni 2019

Det er virkelig eksamenstid...


Det er eksamenstid.  Jeg læser opgaver, holder mundtlige eksamener og møder med censorer, og har en konstant kø af studerende, som ønsker vejledning før deres deadlines bliver til virkelighed.  Det er med andre ord, den tid på året.

Jeg vil også gerne i gang med min strikkeeksamen -- eksamensponchoen.  Men garnet nåede ikke at komme inden jeg tog retur til Oslo, så med mig har jeg opskriften og Lenes poncho.  Jeg har nærlæst opskriften og øvet mig på mønsterrapporten.  Så jeg er klar :-)

Til gengæld er jeg blevet færdig med babytæppet.  Det er gået overraskende hurtigt denne gang.  Jeg kunne have været hurtigere færdig, hvis ikke kanten havde voldt mig problemer.  Ad flere omgange hænklede jeg to rækker stangmasker med fine skarpe hjørner, men var alligevel ikke tilfreds og trevlede op.  Til sidst besluttede jeg, at følge opskriftens forslag om at afslutte med krebsemasker.  Det giver et fint og let udtryk :-)

  
Jeg er også i gang med at strikke klude i det olivengrønne vintagegarn af jeans fra Garnudsalg.  Da jeg strikkede klude som del af strikkeskolen, blev jeg særligt glad for mønstret i afghansk perlestrik.  Jeg har strikket een klud i enkelt tråd garn, og er nu i gang med en klud i dobbelt tråd.  Jeg vil give kludene sammen behandling ved at lægge dem i blød, vaske og tørretumble dem, for så at vurdere det endelige resultat, og om hvorvidt mine klude skal strikkes i en eller dobbelt tråd.


I tillæg har jeg genoptaget hæklingen af tæppet til lejligheden i Oslo.  Det har ligget stillet siden maj sidste år, hvor Oslo blev ramt af hedebølge, og det derfor var alt for varmt til at jeg kunne hækle på tæppet.  Det er virkelig hyggeligt at sidde med og ren sofa-tv-terapi som passer godt til et eksamenstræt hoved og rastløse hænder :-)

/Bella

2 kommentarer:

  1. Håber du har tid til at holde pinseferie og kommer hjem til garn til din egen "eksamen". GOD PINSE

    SvarSlet
  2. Bedre sent end aldrig som man siger. Jeg havde en fin og hyggelig pinse, som bla.gik med at læse eksamensopgaver. Men da jeg ikke skulle andet var det en god måde at bruge tiden på :-)
    Jeg håber, at du havde en god pinse -- og at der venter en fin sommer! :-)
    Knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...