søndag den 26. maj 2019

Eksamenstid — Strikkeeksamen...


Det er blevet eksamenstid på strikkeskolen.  

Normalt strikker man en sweater som afslutningsprojekt.  Men efter at have fulgt skolens lektioner pligtfuldt og planmæssigt er det på tide at være lidt rebelsk (Ja, wauw, flot, Bella!).

Så jeg har besluttet, at jeg ikke vil strikke en sweater, men en poncho.  For jeg elsker ponchoer og bruger alle dem jeg har.   Jeg gider ikke strikke endnu en ting, som jeg ikke kommer til at bruge.  Det må også ha' en ende.  

Hvis det her lyder meget velovervejet, så lad mig tilstå, at det er det slet ikke.

Faktisk blev beslutningen nærmest taget for mig, og hvis af mig selv, da af mit hjerte :-)

Lene og jeg var på garncafe hos Madsine i Aalborg.  Det skulle prøves.  Lene havde været der før, og nu skulle jeg også have min debut.  Prøv det, prøv det, prøv det!  Hvor var det hyggeligt! 

Og der hang ponchoen.  Den nærmest talte til mig.  Og da vi gik hjem, havde jeg købt garn.  

Nu venter jeg på at modtage garnet, for de havde ikke nok garn hjemme i den farvekombination jeg gerne vil ha'.

I mellemtiden har Lene været forbi med opskrift og hendes udgave af ponchoen, som jeg må låne og kigge efter.

Som sagt, nu venter jeg på garnet. 


/Bella

4 kommentarer:

 1. Spændende:-)
  Glæder mig til at se din farvekombination!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er, og jeg ja, jeg glæder mig :-)
   Min poncho skal være blå -- ala jeans-blå :-) Jeg ville allerhelst have strikket den i marineblå, men vurderede, at jeg ikke skulle lægge ud med så mørk en farve, som det kunne være vanskelig at se maskerne i. Og også når jeg for første gang skal strikke med to forskellige tråde garn.

   Slet
 2. Du er da for sej!! Så vidt jeg kan se har du kun strikket siden nytår og så kaster du dig allerede ud i større projektet :-) Glæder mig til at se garnvalget og det endelige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, tak skal du ha', Henriette! :-) Ja, jeg er nystrikker siden nytår, men den her opskrift tror jeg godt at jeg kan magte. Jeg kan i hvertfald forstå den, og kan alt hvad man skal kunne -- i hvert fald på papiret. s må vi se hvordan det går i praksis :-) Jeg er trofast mod opskriften og skal strikke i bomuld og silke. Nenter med spænding på garnet :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...