fredag den 17. maj 2019

Øreinge til Lene...I går viste jeg Lones øreringe, i dag er det Lenes nye øreringe.  Lene er til konfirmation i dag og behøvede nye øreringe :-)  Det siger sig selv :-) :-)

Jeg har gennem årene lavet mange øreringe og øreringevedhæng til Lene (se f.eks. her, her, her, her, her, her), men kun ganske har været i guld (eller helt korrekt, sølv forgyldt med 8 karat guld).Da Lene skal ha' en kjole på med lys bund og gyldent mønster, ønskede hun sig matchende øreringe.

Det blev til dem her.  Et par med indfattede flade knap-ferskvandsperler (16 mm i diameter) som er 4,5 cm lange inkl. ørebøjle).  Og et par med facetterede agater (4 mm), som inkl. ørebøjle er 4,7 cm lange.

Nu er jeg spændt på at høre hvilket par, hun rent faktisk har på i dag :-) 

/Bella

10 kommentarer:


 1. Hej Bella! Øreringe er smukke Bella. I dag bærer jeg den perlekæde du lavede for mig for et par år siden. Jeg føler mig speciel, når jeg bærer den. Jeg håber du har det godt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dear Simone -- hi! Thank you, and they were a plesure to make :-) And so was you necklace -- made with love! I'm glad to hear you like it :-)
   Yes, I'm fine. And you, as well, I hope? How is you boy doing, does he enjoy university? I'm not as active blogging as I would like to be. Do you know I got a job in Oslo in Norway? But I'm still living in Denmark, so I'm pendling between the two places. I got a lovely small flat in Oslo where I stay when I'm there.
   Take care!

   Slet
 2. Waw de er virkelig også smukke!

  SvarSlet
 3. Hvordan laver du dem egentlig - hvad er det for en teknik du bruger? De er så pænt lavet og ser så professionelle ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-) Det er faktisk meget (som i meget, meget) enkelt. Ørebøjlerne er færdige ved køb, så det eneste jeg laver er vedhæng til at hænge på ørebøjlerne. Vedhængene laves ved at "hægte" perler sammen, hvilket jeg gør ved hjælp af perlestave, som jeg sætter perlerne på og laver "øje" af. Og med erfaring, omhu og øvelse bliver resultatet fint :-)

   Slet
 4. Det lyder til, at det er noget selv jeg kunne finde ud af. Eventuelt ;) Hvor køber du dine fine vedhæng? Synes ikke jeg har set dem nogen steder. Og de lyseblå perler i disse øreringe, er det 'med guldkant' når du køber dem, eller er det en del af din produktion? Har du evt. lavet en guide et sted på din (efter hånd) rigtig omfattende blog? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan du sagtens :-) Jeg har købt perlevedhængene med guldkant hos smyks.dk. De fås mange steder, men det er hos smyks jeg har set den bedste kvalitet. Og ellers Malin, må du komme på besøg til et lille smykkekursus engang :-)

   Slet
  2. Åh ja, det vil jeg gerne (altså et lille smykkekursus) - det kunne være virkelig hyggeligt!! Indtil vi finder lejlighed til det, vil jeg ind og kigge på hjemmesiden du nævner - tænker der er tid lige nu til at sidde med noget kreativt.

   Slet
  3. Ja, det kunne nemlig være hyggeligt :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...