tirsdag den 26. november 2019

Nedløbsrør i stribet strik...


Vi har lige været i Rom, hvor et overraskende syn mødte os.  Bedst som vi kom spadserende gennem en smal gyde på vej ud mod en åben plads, mødtes vi  af dette nedløbsrør diskret klædt i stribet strik :-)

Det var en morsom overraskelse :-)

Det er meget udsædvanligt med street art i form af strik i Rom.  Jeg har aldrig set det før.  Og det var ikke fordi der lå en garnbutik eller lignende på pladsen eller i gyden, som nedløbsrøret reklamerede for.

Faktisk, slår Rom mig ikke som en stor shoppeby hvad angår kreative ting.  Bevares der er et par papirbutikker, men den japanske butik med origamipapir er lukket, og jeg har aldrig set en garn eller stofbutik -- jo, en skrædder, men stof for privatister, nix!  Min vej går fra tid til anden forbi en butik med perler, men ikke engang hvert år, for udvalget er begrænset, uinspirerende og priserne er himmelhøje.  Der findes en velassorteret butik med papir og tegneting, men selv blomsterbutikker er der meget langt imellem. 

Så meget desto mere at glæde sig over, når man løber over et nedløbsrør i strik :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. Kender du "blød lykke" aka @softhappiness på IG?? Hun laver de skønneste street art-installationer. Jeg tænker at jeg næste gang jeg er i København skal holde lidt mere udkik efter hendes broderier :-) SÅ fantastisk at nogle har overskud til forskønne vores byer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det gør jeg ikke, men det skal jeg da straks lave om på :-)

   Slet
 2. Øv det er da lidt kedeligt, at Rom ikke også har et godt udvalg af kreative butikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis har Rom så meget andet lækkert og interessant at byde på :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...