mandag den 20. januar 2020

Ekstra luxus-mix-perlekæde med magnetlås...


Denne perlekæde syede jeg i sidste uge, og her er der tale om en kreavtiv disciplin, som jeg virkelig mestrer i modsætning til strikning :-)

Perlekæden er oven i købet af eget design.  Men ikke til mig selv, men til Jannie :-)  Perlekæden består af en luksuriøs blanding af forskellige ferskvandsperler i primært grå nuancer og med et pift af tranebærrødt.


Perlekæden er syet på almindelig perletråd og har knude mellem hver perle, dog er der dobbelt knude mellem de tre perler på hver sin side af låsen.  Perlekæden er monteret med 10 mm stor sølvfarvet magnetlås.  Perlekæden måler 50 cm inkl. lås.


/Bella

2 kommentarer:

 1. Hold nu da op hvor er den fantastisk!! Jeg bliver nødt til at arbejde mig tilbage i mod at kunne bære "LARMENDE" smykker som denne igen!!!! Jeg gjorde det gerne som yngre, men med årene er det hele blevet noget mere praktisk og fodformet - vel mest p.g.a. børn og praktisk arbejde. Det er vist tiden at gå den anden vej igen :-)
  Kærligst Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den "larmer", og Jannie var vildt begejstret, for perlekæden var netop "vild", som var hendes udtryk for "larmende". Jeg tror, at vi nogle gange bliver lidt for magelige, og så må ruskes op i :-)
   God weekend, Henriette!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...