fredag den 26. november 2021

Øreringe til Louise...

 

Mit "smykkeværksted" har haft åbent, og jeg har lavet øreringe i lange baner til henholdsvis Louise, Sille og Betina.  

I dag viser jeg Louises nye øreringevedhæng.  Louise er min svigerinde, hun er til guld og hun er smykke-modig, hvis der eller er noget der hedder det.

Det første sæt vedhæng består af rosa koralsplinter og små hvide, runde ferskvandsperler sat på 8 karat forgyldte perlestave.  

Koral og perler -- det bliver simpelthen ikke mere moderne lige nu, hvor perler og koral har en central plads i smykkemodebilledet.

Det næste par er inspireret af Anello-øreringene fra Dulong Fine Jewellery.  

Inspirationskilden bliver tydeligere i Silles og Betinas udgave af øreringene, hvor jeg har brugt runde perler.  Til Louises par har jeg brugt hvide flade, firkantede og diagonalt-borede ferskvandsperler, som har en løs ring liggende på toppen og samtidig hænger i en tilsvarende snoet guldring.

Det sidste par øreringevedhæng overrasker med deres multifunktionalitet, dvs. de mange forskellige måder de kan bæres på.

Helt enkelt består parret af forgyldte kæder med emaljeindsætninger og med en ønsken i hver ende af kæden, hvor der i den ene ene er påsat et lille vedhæng med rund, hvid ferskvandsperle.  Kæden måler 6 cm.

De kan som sagt bæres på mange forskellige måder.  De kan f.eks. anvendes som vist på billedet ved at hænge i ørebøjler eller creoler -- enten med perlen øverst eller med ferskvandsperlen nederst.  


De kan bæres som par eller enkeltvis.  Ganske som de kan bæres i samme øreflip, hvis man har flere huller -- sådan som Louise har.  

Herudover kan de sættes på ørestikker.  Enten på forsiden af øreflippen eller bagpå øreflippen.  Igen, de kan bæres som par eller enkeltvis på denne måde, hvor kæderne hænger ned.

De kan også anvendes ved at kæden sættes både foran og bagved øreflippen, og hænger som en bue under øreflippen i stil med disse Dulong-øreringe.

Til sidst, så kan de også anvendes ved at de kæder to huller i samme øre sammen i lighed med disse øreringe fra Carré.  De kan sættes på forsiden eller bagsiden af øreflippen, eller på hver sin side, dvs. på forsiden i et hul og på bagsiden i det andet hul.  

Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. 

/Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...