søndag den 22. januar 2023

Bertelines perlekæde er blevet syet om...

 

Jeg har netop haft fornøjelsen af at have disse smukker perler mellem hænderne igen.  Berteline fik denne perlekæde i julegave sidste år (forrige år).

Men i løbet af året endte hun med at konkludere, at den ville være nemmere at bruge, hvis perlekæden fik en magnetlås i stedet for hjertesmykkelåsen.

Længe skete der ikke noget, og pludselig var det jul igen.  Heldigvis fik vi snakket perlekæde og magnetlås, og jeg pakkede perlekæden med mig, da jeg rejste til Oslo for at fejre nytår og byde velkommen til semesterstart den 2. januar. 

Men perlekæde kom også med hjem igen, for den magnetlås jeg havde fået med til Oslo, og som du kan se på billedet nedenfor, var ikke den rigtige (og her kan du også kan se dupskoene, som hører til smykkelåsen).  

Låsen på det øverste billede er den rigtige: klassisk forgyldt kugle-magnet-lås.


Mens jeg var i Oslo forberedte jeg perlekæden til omsyning.  Dvs. jeg klippede den op, og strengede op den til nakkelås, og pakkede den forsigtigt sammen, så den kunne klare rejsen hjem uden at perletråden blev viklet sammen.  

Jeg er kun hjemme på et kort visit, for senere i ugen rejser jeg til Oslo igen.  Så det har været min førsteprioritet at få syet perlekæden.

Perlekæden er blevet syet med knude mellem hver perle, monteret med magnetlås, hvor der mellem de tre perler på hver side af låsen er syet dobbelt knuder, så perlekæden kan tåle at man trækker i kæden for at åbne låsen.

Jeg håber, at perlekæden vækker glæde og kommer i brug igen, for det er store smukke perler med en vidunderlig glans, riller og "smillerhuller" så ingen kan være i tvivil om at det er ægte perler.

/Bella

2 kommentarer:

  1. Hvor er den bare fin-kan vist ikke andet end vække glæde ved modtageren.🙂

    SvarSlet
  2. Hej Laili, tak skal du ha', og ja, den fin! Jeg håber også at hun bliver glad og bruger den.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...