søndag den 19. marts 2023

Gæstemissen...

Vi har fået en ny husven.  Vi kalder ham gæstemissen, for det er det han er.

Han kommer forbi vores hus, tager plads på terrassen, kalder og vil ind.  Han er ikke vores kat.  Han er helt klart nogens kat, vi ved bare ikke hvem.

Han er en ældre hankat, velnæret og med flot pels.  Han har lidt slagsmålsskrammer af og til, men er venligheden selv og meget, meget kælen.

Han kommer ind og bliver kælet, sover lidt, får lidt kattepiller og går igen.

Han kommer som regel sidst på eftermiddagen og/eller om aftenen, og han kan sagtens kigge forbi flere gange, for at få lidt opmærksomhed.  

Vi plejer at joke med, at han ikke ved at vi er hjemme i dagtimerne, lige indtil i tirsdags, hvor jeg senere på dagen rejste til Oslo.  Lidt i 9 om morgen, sad han plusedelig på terrassen og ventede på at blive lukket ind.

Han kom selvfølgelig ind, og de første par timer lå han bare på tæppet og sov, uanfægtet af at vi var der, snakkede og ordnede ting.  

Vi har pga. ham fået indrettet en hel lille katteafdeling med tæpper, kasse (som han ikke bruger), håndklæde til når han kommer og er våd, og have-loungestol som vi sidder i og kæler ham, for han må ellers ikke komme i møblerne.

Og fik jeg nævnt at han snakker?  Han miaver, kommenterer og svarer.  Nogen gange stille og andre gange meget højt og insisterende.  Men uanset, så er han sød.

/Bella 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...