torsdag den 18. august 2016

Det fik jeg læst i ferien...


Jeg fik læst en del i ferien, og måske du har lyst til at se, hvad jeg har ladet mig underholde med -- hvilket er noget helt alt andet end den daglige faglitteratur :-)

Jeg er specielt glad for serien af Robert Galbraith, hvor "Ondskaben høst" er tredje bind i serien.  Robert Galbraith er et pseudonym der dækker over Harry Potters "mor", forfatteren J. K. Rowling.

Og Robert Goddard nedenfor er også altid garant for god underholdning.  Sørg for at ha' alle tre bøger, når du skal læse dem. For bind 1 og 2 slutter med at angive, at fortsættelser følger i næste bind -- lige midt i historien.  Ret specielt.  Men god underholdning :-) 


/Bella

4 kommentarer:

 1. Spændende bøger, du har fået læst. Jeg kendte ikke dem alle, men det kan jeg jo så komme til. Tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin. Det er alle krimier, så hvis du er til krimier, er det her en god stak :-). De er alle, på nær bogen af Michael Larsen, en del af en serie. Så det skal du også være obs på, selv om at de kan læses mere eller mindre uafhængigt.
   Michael Larsen-bogen skuffede mig. Jeg syntes, at den sluttede med for mange løse ender, og den blev lidt letkøbt til sidst. Det var samtidig den der var mest hypet blandt anmeldelserne. Der skal nok gå en rum tid før jeg hopper på ham igen. Men det er bare min mening :-)

   Slet
 2. Hold da op, sejt!
  Jeg fik slet ikke åbnet en bog i ferien:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde helt klart brug for at læse og for at forsvinde ind i bogens verden :-) Til gengæld nåede jeg ikke en masse andre ting, som jeg havde forestillet mig jeg skulle lave. Jeg fik f.eks. ikke mikset en eneste ny perlekæde, sådan jeg havde forestillet mig at jeg skulle.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...