tirsdag den 23. maj 2017

Cape med ærmer...


Da Louise og jeg var på kreative dage-messe i oktober sidste år, kom jeg til at købe to strikke-kit (cape og poncho), som min mor heldigvis straks sagde ja til at strikke for mig .-)


Da vi fornylig var hjemme til Amandas konfirmation, havde min mor strikket capen færdig, og jeg fik den med hjem.  Den er blevet så fin og passer perfekt :-)  Nu er den vasket og klar til brug ... og hvem ved, måske den får sin debut en kølig sommeraften? :-)


/Bella

6 kommentarer:

 1. Lækker cape. Dejligt din mor vil strikke for dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var lidt af et sats, for jeg havde jo ikke taget hende i ed :-)

   Slet
 2. Hvor ser den fin ud. Ligner noget jeg kunne blive rigtig glad for til vinter. Men hvor ville jeg gerne se den på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, den er rigtig fin. Jeg kan anbefale den :-)
   Hrmm :-) Jeg tænker, at du mener på mig :-) Det kan jeg ikke hjælpe med lige nu, derfor må du i mellemtiden nøjes med at kigge her: http://lillestrik.dk/produkt/cape/
   Jeg kan tilføje at min er strikke i str. L.
   Jeg håber, at alt er vel hos dig, og at du har gang i vaseproduktionen :-)

   Slet
 3. Kære Bella,

  Jeg håber at du har det godt! Det var lidt tid siden jeg kiggede forbi din blog (og andres blog) - jeg har haft travlt med så meget andet den sidste tid.

  Jeg skriver til dig for at høre, om jeg må låne et af dine billeder til et indlæg på min egen blog. Jeg er ved at skrive om fem blogs jeg følger (hvad I har til fælles, vil jeg ikke afsløre endnu ��) og i den forbindelse, ville det se fint ud med et billede fra din blog.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Knus Malin
  P.s. Jeg forsøgte at skrive til din email - men beskeden kunne ikke gå igennem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Käre Malin, tak for din söde besked :-)
   Jo-tak, jeg har det godt. Jeg er i Köln pä forskningsopholdd i denne uge, og i sidste uge fejrede jeg min mands 50 ärs födselsdag over flere dage -- ganske som du selv :-) Sä der er nok at se til :-)
   Du mä gerne läne et billede fra bloggen. Kan du selv kopiere direkte, eller skal jeg maile det til dig? Hvis jeg skal maile det, bliver det först i weekenden, när jeg er kommet hjem.
   Meget märkeligt at mailen ikke virkede, for blogbeskenden kommer ogsä som mail, og er näet frem. Hrmmm??! Det vil jeg kigge pä när jeg kommer hjem. Tak fordi du nävnte det.

   Ha' det godt! Mange knus, Bella -- fra et varmt Köln :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...