fredag den 19. maj 2017

Perlefadet #4 -- lang perlekæde med halvædelsten...


Som jeg nævnte i det forrige indlæg, om perlekæden med de store ovale hvide perler og hjertelåsen, så er det til denne kæde, at jeg primært bruger hjertelåsen.

Perlekæden består af en blanding af facetslebne halvædelsten (flouritter, 4 mm) og større og mindre grå ferskvandsperler.  

Perlekæden er stærk inspireret af en Lynggaardkæde.  Den er 95 cm lang uden lås, og er monteret med sølvdupsko.  Undtagelsesvis er der ikke knude mellem hver perle på denne kæde.  Der er kun knude før og efter hver ferskvandsperle, som stabiliserer kæden.  Årsagen er, at hullerne i flouritperlene er så store, at de glider hen over knuderne.


/Bella

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, Pia -- hvor er du sød! :-) Og du har ret, den er nemlig ret fin :-) Den har en lethed i sit udtryk, og når lyset spiller i perlerne -- dem alle -- så spiller det hele, så det er en fornøjelse :-)

   Slet
 2. Hvor er den køn💙
  Er lidt vild med den hjertelås😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne -- du er altså også sød! :-) Jeg kan godt forstå, at du kan li' hjertelåsen :-) Den er bare kram! Når man lukker den, så siger den "klonk", nærmest som når man lukker en bildør -- som sagt, det er kram .-) Samtidig har den en lethed på trods af sin størrelse, for når man har den på, er det jo ikke som at have et møllehjul om halsen :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...