søndag den 14. maj 2017

Bella på tur...


Så har jeg igen været i Oslo -- denne gang for at holde oplæg på seminar.  Mit besøg var sammenfaldende med 80-års fejringen af det norske kongepar, så byen var fint pyntet.

Og for at det ikke skal være løgn, så var prins Joakim og prinsesse Marie med flyet fra København til Oslo, for netop at kunne deltage i fødselsdagsfejring af kongeparret.

Jeg skyndte mig hjem fra Oslo, for i fredags fejrede vi Amandas konfirmation.  Konfirmanden var yndig, og hun var sød med hårbøjlen.  Det er overflødigt at nævne, at det var en skøn, skøn dag! :-)


Vel hjemme igen er det tid til at krukkerne skal på plads på terrassen, og det betyder også at disse to GW'er skal ud.  Nu har de også været inde siden november, og fylder efterhånden en del og tager ret meget lys.  Nu skal de ud og ha' noget frisk luft :-)


Den kommende uge byder på endnu en tur til Oslo -- denne gang en endagstur, som dog skal forberedes.  Jeg skal også snart på tjenesterejse til Køln, den tur skal også forberedes og oplæg skal færdiggøres.  Men forinden skal jeg perlehygge med damer i Nordjylland -- det er på søndag :-)  

/Bella

4 kommentarer:

 1. Hvor royal har man lov til at være. :-)
  Og det er lidt pudsigt. Jeg gik lige den anden dag og tænkte på dine G&W. Dejligt de nu er kommet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nøjagtig :-) :-)
   GW'erne er nu ude "på tålt ophold", og det giver godt lys og plads inde. Nu håber jeg bare, at forsommeren ikke er al for hård ved dem.

   Slet
 2. Nå nå, man mænger sig med de kongelige nu, nå nå😆
  Men hvor er hårbøjlen fin og enkel spm pynt❤️
  Spændende at følge GW'renes sommerfærd😎 De er blevet kæmpe 👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når man kan komme til det :-) Og i midten af juni vil jeg tage opstilling ved fjordkanten når kongeskibet sejler til Hobro -- i hvert fald hvis vejret er fint :-)
   GW'erne er blevet kæmpestore, og har nu efterladt køkkenet nærmest tomt :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...