søndag den 30. oktober 2016

Mor er den bedste i verden...


Min mor har sendt 10 små nissehuer -- så bittesmå, at jeg ikke selv kan finde ud af at hækle dem :-)
Men min mor kan :-)  

Jeg er heldig, at min mor er frisk på en udfordring, og jeg har således sikret årets første julepynt :-)


Du kan nok regne ud, at de små nisser skal pynte her og der og alle vegne her i huset i år.  Og siden de nu er kommet inden døre, får de lov til at pynte fra nu, for de er ret søde, omend det er lidt tidligt :-)


Min mor er noget særligt -- ja, det er alle mødre jo -- men min mor er selvfølgeligt noget særligt for mig, fordi hun er min mor, og fordi hun, som nævnt, er frisk på en udfordring.  (Måske du husker, da hun vupti strikkede en hel flok grise -- Knud og hans venner -- til mig, for et par år siden til jul?).  

Nu har jeg udfordret hende på ny.  På kreative dage-messen i Fredericia kom jeg til at købe ikke bare ét, men to strikkekit, uden at ha' taget min mor i ed.  Og hvad svarede min mor på den "nyhed", jo såmænd, at det glæder hun sig til!  

Hæ, hvor er jeg heldig -- min mor er den bedste i verden!  

/Bella

Ps. Du skal da ikke snydes for hvilke kit det er.  Det er dels en smuk poncho i en vidunderlig blå-grøn farve fra Kastaniestrik, købt på Bettekuns stand, men du får præsentationen af ponchoen via Tante Grøns webbutik.


Dels en flot cape fra Lillestrik.


4 kommentarer:

 1. De små hatte er meget sød! Den poncho og kappe ser udfordrende at gøre, men jeg er sikker på din mor kan gøre det! I hope you have a good week bella. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Simone, I trust my mother in this matter :-) (as in many other situations in life :-)) Yes, the elf hats are cute :-) Many thanks, I do also wish you a good week -- take care!

   Slet
 2. Svar
  1. 1000 tak! Nu kan julen bare komme an :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...