onsdag den 19. oktober 2016

Bella på tur...

Jeg har igen været på tur.  Jeg startede efterårsferien med at tage til konference i lørdags.  Denne gang dog ikke langt væk, blot til København.  Men det føltes alligevel ret eksotisk, for dels samledes kolleger fra hele verden, og dels blev konferencen blev holdt på et af de store nye hoteller der er blevet bygget i Ørestaden.  Men som også er så dyre, at der kan man ikke bo på statens takst, når man som jeg rejser i offentligt regi.  Jeg boede derfor i centrum på et hyggeligt og centralt hotel, og tog hver morgen metroen til konferencehotellet.  

Lørdag, da jeg ankom, så jeg lige mit snit til at besøge den japanske butik i Gothersgade, for at se om der var kommet nyt origamipapir :-) 


Det blev til 3 pakker papir i målene 7,5 x 7,5 cm.  Det er samme størrelse, som jeg selv skar sidste år, og det er første jeg er stødt på papir i den størrelse i den japanske butik -- og i øvrigt ganske fin pris :-)

Jeg boede tæt ved Nyhavn, og det var ad den vej jeg gik til den japanske butik.


Derfor kom jeg også forbi kunsthøjborgen, Charlottenborg, som for tiden er pakket ind i gamle sække.  Ja, kønt er det ikke.  Men det skulle, så vidt vides, være kunst!  Det skal jeg ikke gøre mig klog på.
Jeg kan også fortælle, at jeg personligt har set en mand strikke, live!  Ja, jeg ved godt, at det ikke er noget særligt.  Det kan man jo læse, at Arne og Carlos gør :-) og i øvrigt se på TV i strikkedysten :-) 


Men jeg har aldrig tidligere set én gøre det til en videnskabelig konference, i et i øvrigt meget mandsdomineret felt.  Jeg har faktisk aldrig nogensinde set nogen strikke ved disse konferencer. 

Jo-jo, jeg har rigtig været på tur :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, søde Louise. Nu venter kun en enkelt rejse mere, når jeg på søndag rejser til Oslo, før at vi kan tage hinanden under armen og gå på opdagelse på kreative dage-messen. Glæder mig! :-)

   Slet
 2. Hej Bella! I was able to read this post using Google Translator. I love Origami paper - I think it is beautiful! Hvad vil du gøre med det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Simone! Yes, Google does indeed provide us with powerful tools. I'm also great fan of origami paper :-) With this particular paper I want to make stars like those I made for advent gifts last year (see more here, where you will also find a link to a tutorial: http://bellasbedrifter.blogspot.dk/2015/12/origami-stjerner-som-julepynt.html), because I never made any for myself. But obviously, I'm not going to use all the paper for stars. I hope other interesting projects come to mind, too :-)

   Slet
 3. Hvor hyggeligt - jeg elsker at støde på skøre hverdagsfænomener :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Spot on, det var lige hvad jeg var vidne til her :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...